ΚΡΙΚΕΤ: Στις 9 Αυγούστου οι εκλογές του ΑΠΣ Ναυσικά - CorfuCorner.gr
24/07/2021

ΚΡΙΚΕΤ: Στις 9 Αυγούστου οι εκλογές του ΑΠΣ Ναυσικά

Το αθλητικό σωματείο Κρίκετ «ΑΠΣ Ναυσικά», μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου του, γνωστοποιεί πως την Δευτέρα 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του συλλόγου:

«Το Δ.Σ του σωματείου Α.Π.Σ Η ΝΑΥΣΙΚΑ προσκαλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 18:00,. στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ , επί της οδού Κώστα Γεωργάκη 26 στην Κέρκυρα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

2. Οικονομικός και αγωνιστικός Απολογισμός από 1/1 -31/7/2021

3. Εναρμόνιση του καταστατικού λειτουργίας με τις διατάξεις της κείμενης αθλητικής νομοθεσίας

4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής (Εκτός του Προέδρου που ορίζεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο)

6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη οργάνων του σωματείου (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ). Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του αθλητικού σωματείου, θα διεξαχθούν ενώπιον τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, της οποίας προεδρεύει υποχρεωτικά δικηγόρος, ως δικαστικός αντιπρόσωπος. Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και ο αναπληρωτής του ορίζονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19:00. στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Σύμφωνα με το άρθρο 15 και 17του καταστατικού, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του σωματείου εφόσον έχει παρέλθει χρονικό διάστημα ενός έτους από την εγγραφή τους.
Υποβολή υποψηφιοτήτων

Αιτήσεις υποψηφιότητας για την Θέση του Προέδρου ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σωματείου nafsikacricketclub@gmail.com έως την Πέμπτη 29/7 και ώρα 17:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του σωματείου στο τηλ. 6907098617».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb