ΑΟ Κασσιόπης… ώρα μηδέν! - CorfuCorner.gr
23/07/2021

ΑΟ Κασσιόπης… ώρα μηδέν!

Ύστερα από δεκαετή παρουσία σ' όλες τις Εθνικές Κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό της Super League, ο ΑΟ Κασσιόπης επέστρεψε στο τοπικό της ΕΠΣ Κέρκυρας κι έχει πλέον περιέλθει σε εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση.


Τους τελευταίους πέντε μήνες, οι τύχες του σωματείου βρίσκονται στα χέρια ενός ανθρώπου, του Κωστή Σγουράκη. Ο Χανιώτης παράγοντας, έχοντας αναλάβει την προεδρεία της Κασσιόπης, ήταν και ο μοναδικός που «έτρεχε» για την ομάδα. Αυτός την οργάνωνε, αυτός μεριμνούσε για το γηπεδικό, αυτός τακτοποιούσε το οικονομικό, αυτός φρόντιζε για τα διαδικαστικά με τους δημόσιους φορείς και την ΕΠΟ, αυτός έκανε τις μεταγραφές, αυτός εξέδιδε τα δελτία Τύπου. Ένα άτομο για όλες τις δουλειές, δηλαδή! Μόνο τις προπονήσεις και το κοουτσάρισμα της ομάδας είχε αναθέσει σε άλλους (κι αυτό, υπό την δική του στενή επίβλεψη) ...


Εδώ και τρεις εβδομάδες, όμως, ο Σγουράκης είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένος. Εντελώς αιφνίδια χάθηκε από το προσκήνιο. Σαν να... άνοιξε η γη και να τον κατάπιε! Κι ενώ μέχρι τα τέλη Ιουνίου έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις, αναζητούσε επενδυτές . έψαχνε για προπονητή κι έβγαζε ...σωρεία ανακοινώσεων, ξαφνικά η απόλυτη σιωπή! Η ιστοσελίδα μας προσπάθησε αλλεπάλληλες φορές να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά το κινητό του είναι ανενεργό, παρόλο που εκείνος είναι... φανατικός «τηλεφωνάκιας»! Επικοινωνήσαμε και με κάποιους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά, ωστόσο οι πληροφορίες που αποσπάσαμε ήταν συγκεχυμένες και δεν θα τις δημοσιοποιήσουμε, διότι εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές -όπως μαθαίνουμε- τον ψάχνουν προκειμένου να τους δώσει το δελτίο τους, αλλά δεν τον βρίσκουν!!!


Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, τι συμβαίνει με την Κασσιόπη. Το μέλλον του σωματείου φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο, δεδομένου ότι εξαρτάται αποκλειστικά από ένα άτομο, που είναι άφαντο, ενώ διάδοχη κατάσταση δεν φαίνεται να υπάρχει. Μάλιστα, στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού ψιθυρίζεται ότι ο σύλλογος ενδέχεται ακόμη και να αναστείλει την λειτουργία του και να... βάλει λουκέτο! Λιγάκι ακραίο το σενάριο, αλλά διόλου απίθανο. Ο χρόνος θα δείξει. Άλλωστε, από την συγκεκριμένη ομάδα, όλα τα έχουμε δει και τίποτα πλέον δεν μας φαίνεται περίεργο!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb