Ομάδες ενός… κατώτερου Θεού! - CorfuCorner.gr
11/04/2021

Ομάδες ενός… κατώτερου Θεού!

Σε μια εποχή όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός (και δη το ποδόσφαιρο) ψυχορραγεί, η Τοπική Αυτοδιοίκηση μιας περιοχής σχετικά κοντινής της Κέρκυρας, πράττει απλά το καθήκον της: προσπαθεί να στηρίξει και να κρατήσει «όρθια» την ομάδα του Δήμου της.


Αναφερόμαστε στον Δήμο Πάργας, ο οποίος αποφάσισε να καλύψει το κόστος των τεστ κορωνοϊού του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ώστε να μην επιβαρύνεται οικονομικά το σωματείο, το οποίο συμμετέχει στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.


Από τον πρεβεζιάνικο σύλλογο, μάλιστα, εξεδόθη και η παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Πάργας, και συγκεκριμένα τον δήμαρχο κ. Ζαχαριά Νικόλαο και τον αντιδήμαρχο Μπούσιο Δημήτριο, για την δωρεά COVID test προς τον σύλλογο μας, καθώς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καναλακίου και ιδιαιτέρως τον κ. Κονιδαρη Άγγελο για την διενέργεια των COVID test, στην διοίκηση, στους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο, καθώς και για την διάθεση συνέχισης αυτής της διαδικασίας για όσο χρειαστεί.


Στην προσπάθειά μας για συμμετοχή στην Γ' Εθνική μετά το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε και με τις συνθήκες να μην είναι ευνοϊκές σε πολλά ζητήματα, τέτοιες κινήσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε την προσπάθεια σας το ίδιο δυναμικά και στο μέλλον».


Ως γνωστόν, στον 5ο Όμιλο λαμβάνουν μέρος και τρεις κερκυραϊκές ομάδες: η ΑΕ Λευκίμμης, ο ΟΦΑΜ και ο ΑΟ Κασσιώπης. Λογικό και αναμενόμενο, λοιπόν, είναι οι παράγοντες των συλλόγων αυτών να εκφράζουν το παράπονό τους για το γεγονός ότι τόσο ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας, όσο κι εκείνος της Κεντρικής, δεν προβαίνουν σε μια ανάλογη κίνηση, πληρώνοντας τα δικά τους τεστ.


Ζηλεύουν; Ναι, ζηλεύουν! Και με το δίκιο τους. Διότι βλέπουν ότι σε ορισμένες άλλες περιοχές, η εκάστοτε Τοπική Αυτοδιοίκηση δείχνει ενδιαφέρον για τα ποδοσφαιρικά σωματεία της, τα βοηθάει οικονομικά καλύπτοντας τα έξοδά τους και φροντίζει τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις. Εδώ στο νησί, όμως, φαίνεται πως οι ομάδες αντιμετωπίζονται σαν... παιδιά ενός κατώτερου Θεού!!!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 •Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα", πολλές-πολλές ευχές για χαρούμενες πασχαλινές γιορτές. Η σχολή που λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, διδάσκει στα μικρά παιδιά τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.


• Το ψητοπωλείο-φαγάδικο "Α-Β ΘΕΟΧΑΡΗ" σας εύχεται καλή Ανάσταση και ένα υπέροχο Πάσχα, με υγεία. Άριστη ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση. Σας περιμένει στο 2ο χλμ. της Εθνικής Λευκίμμης, στην Καλλιθέα Καναλίων, ακριβώς έναντι της εισόδου της ΕΡΤ. Τηλέφωνο για take away: 26610-49169.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb