Άι Μαθιάς, η… χώρα των Γραικών! - CorfuCorner.gr
27/03/2021

Άι Μαθιάς, η… χώρα των Γραικών!

Σε... αποικία της Στρογγυλής τείνει να εξελιχθεί ο Άγιος Ματθαίος! Κι αυτή μας η παρατήρηση, είναι βεβαίως ποδοσφαιρικού περιεχομένου...


Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Πριν από δύο χρόνια, ο ΟΦΑΜ απέκτησε τον Κώστα Γραικό, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήρε και τα αδέλφια Γιάννη και Γιώργο Γραικό, που τυγχάνουν ξαδέλφια του Κώστα. Εσχάτως, στην ομάδα ενσωματώθηκε και ο Αλέξανδρος Γραικός, που είναι αδελφός του Κώστα και ξαδέλφος των Γιάννη και Γιώργου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αυτή την στιγμή το «συγκρότημα» του Σάββα Σιδερόπουλου διαθέτει τέσσερεις Γραικούς!


Και προχωράμε παρακάτω... Πριν από μια εξαετία, στους Αγιομαθίτες αγωνίστηκε και ο Σίμος Γραικός, αδελφός των Κώστα και Αλέξανδρου, ξάδελφος των Γιάννη και Γιώργου. Εξάλλου, πριν από αρκετά χρόνια, την φανέλα του ΟΦΑΜ τίμησε και οι αείμνηστος Δημήτρης Γραικός, γνωστός και ως «Μπακέρο», ο οποίος ήταν ξάδελφος των Σίμου, Κώστα, Αλέξανδρου και θείος των Γιάννη, Γιώργου.


Είναι πασιφανές ότι μια οικογένεια εκεί στην Στρογγυλή «έβγαλε» σπουδαίους παίκτες, έξι εκ των οποίων την τελευταία 25ετία πέρασαν από τον ΟΦΑΜ, έχοντας πρωτύτερα θητεύσει στην ομάδα του χωριού τους, τον Ατρόμητο.


Καλώς ήλθατε, λοιπόν, στον Άι Μαθιά, την... χώρα των Γραικών!!!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb