Συνάντηση διοικούντων της ΕΠΣΚ με την ηγεσία της ΠΙΝ - CorfuCorner.gr
06/03/2021

Συνάντηση διοικούντων της ΕΠΣΚ με την ηγεσία της ΠΙΝ

Μέσω της ακόλουθης ανάρτησης του στο facebook, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Χριστόδουλος (Άκης) Κούρκουλος , γνωστοποίησε την συνάντηση που είχαν σήμερα Σάββατο (6/3) μέλη της διοίκησης της Ένωσης, με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα και τον Αντιπεριφειάρχη Αθλητισμού, Γιάννη Αρμενιάκο, με το αντικείμενο της συζήτησης να αφορά κυρίως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο:


«Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ αποτελούμενοι από το Γενικό Γραμματέα Κουλόπουλο Γεώργιο Επικεφαλής της Παράταξης Κίνηση Κερκυραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και των Αντιπρόεδρων Νάου Γεώργιου και Σουλάνη Κωνσταντίνου, με την Κα Ρόδη Κράτσα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Ιωάννη Γ. Αρμενιακο Αντιπεριφειάρχη Αθλητισμού .


Συζητήθηκαν θέματά που αφορούν τα Σωματεία της Ένωσης μας και τον τρόπο που η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας.
Οικονομική Ενίσχυση για τις Mετακινήσεις των Σωματείων από και προς τους Πάξους και των Σωματείων της Γ Εθνικής.
Δέσμευση για την επανέναρξη του Τουρνουά Ιονίων Νήσων με εμπλουτισμό από περισσότερες ιδέες μόλις επιστρέψουμε στην αγωνιστική δραστηριότητα. Βελτίωση γηπεδικών εγκαταστάσεων
Μερικά από τα ενδιαφέροντα θέματα που συζητήθηκαν.


Η Κα Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων και θα είναι πολύ κοντά μας στην επίλυση τους».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb