06/03/2021

Μαζί και για την ΕΠΣΚ οι Κουτσούρης και Βάρελης

Χαρίτων (ή Χάρης) Κουτσούρης και Αρσένης (ή Άκης) Βάρελης, γνωστός και με το προσωνύμιο «Κούκλος». Ένα δίδυμο που είναι γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ειδικά την τελευταία δεκαετία.


Τι κι αν ο πρώτος είναι από τα βόρεια της Κέρκυρας και ο δεύτερος από τα νότια; Τι κι αν ο ένας είναι Κασσωπίτης κι ο άλλος Λευκιμμιώτης; Συνδέονται με πολυετή στενή φιλία, αλλά και με και συγγενική σχέση (κουμπαριά), γι' αυτό συχνά-πυκνά τους βλέπουμε να συμπορεύονται σε διάφορα επίπεδα.


Για παράδειγμα, από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 μέχρι και την 2012-2013 συνεργάστηκαν στον ΑΟ Κασσιώπη, ανεβάζοντας την ομάδα τέσσερις Κατηγορίες (από την Α΄τοπική στην Football League). Ο Κουτσούρης υπό την ιδιότητα του Προέδρου κι ο Βάρελης υπό εκείνη του Υπευθύνου Ασφαλείας της ΠΑΕ. Εξάλλου, από την σαιζόν 2014-2015 κι επίσης για σχεδόν μια τετραετία συνεργάστηκαν και στον ΑΟ Τρίκαλα, έχοντας τους ίδιους ρόλους, οδηγώντας τον θεσσαλικό σύλλογο στην Football League. Ως εκ του αποτελέσματος, λοιπόν, πρόκειται για ένα επιτυχημένο ντουέτο!


Τώρα, Χάρης Κουτσούρης και Άκης Βάρελης ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για κάτι πιο μεγάλο, για κάτι πιο «δυνατό», αφού επιθυμούν να διεκδικήσουν την ηγεσία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας. Το τοπικό φούτμπολ είναι παραμελημένο και αντιμετωπίζει πληθώρα σοβαρών προβλημάτων (οργανωτικά, οικονομικά, γηπεδικά) και οι δύο παράγοντες είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν με μεράκι για να τα επιλύσουν.


Ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΚ, που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο, γίνεται ο καταρτισμός του συνδυασμού, ο οποίος -όπως φημολογείται- θα έχει την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρόλο που οι Κουτσούρης και Βάρελης είναι Παναθηναϊκοί!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb