Κωλοτούμπα της ΟΧΕ, ανέβαλε τα Φαίακας – Ζαφειράκης & Φίλιππος- Δράμα! - CorfuCorner.gr
06/03/2021

Κωλοτούμπα της ΟΧΕ, ανέβαλε τα Φαίακας – Ζαφειράκης & Φίλιππος- Δράμα!

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας συνεδρίασε προχθές Πέμπτη (4/3) το βράδυ, όπου και έλαβε την απόφαση να αναβάλει τα δύο προγραμματισμένα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α1 Handball Premier (Φαίακας Κέρκυρας -Ζαφειράκης Νάουσας & Φίλιππος Βέροιας- Δράμα' 86), που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο.


Η κερκυραϊκή ομάδα, που θα αντιμετώπιζε εντός έδρας τους Ναουσαίους, είχε μάλιστα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το εν λόγω ματς και λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, έμαθε ότι ο αγώνας ματαιώνεται. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, παρότι δεν συμφωνούσαν να παίξουν, εντούτοις είχαν προγραμματίσει την μετάβασή τους στο νησί και μάλιστα είχε γίνει αποδεκτό και το αίτημα τους για την αλλαγή ώρας της αναμέτρησης, προς διευκόλυνση τους.


Η Ομοσπονδία, όμως, ενώ αρχικά ήταν κάθετη για την διεξαγωγή, έστω και αυτών των δυο ματς , για να μην γίνει το ...χατήρι κάποιων που θέλουν και πάλι να βάλουν «λουκέτο» στον αθλητισμό, έκανε... κωλοτούμπα και πήγε με το... ρεύμα του παραλογισμού που επικρατεί, αντί να υψώσει το ανάστημά της και να δείξει πως η χειροσφαίριση θα παραμείνει «ζωντανή».

 

Εν κατακλείδι, η ΟΧΕ έσφαλε και δεν σεβάστηκε την επιθυμία των τριών σωματείων(Φαίακας, Φίλιππος Βέροιας και Δράμα΄86) να αγωνιστούν, παρά κρύφτηκε πίσω από την δικαιολογημένη άρνηση του ενός (Ζαφειράκης Νάουσας), χωρίς να προσπαθήσει να το μεταπείσει για να φέρει το άθλημα στην απραξία!!!


Ο Πρόεδρος του κερκυραϊκού συλλόγου, Σπύρος Περούλης, μίλησε στην αθηναϊκή ιστοσελίδα «greekhandball.com» για την αναβολή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Φαίακας ήθελε να αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας. Μάλιστα αλλάξαμε την ώρα της αναμέτρησης και από τις 18.00 έγινε 15.00, ώστε να διευκολύνουμε τους φιλοξενούμενους.

Για εμάς, δεν θα αλλάξει κάτι, αφού η ομάδα επιτρέπεται να συνεχίσει τις προπονήσεις, άρα και την προετοιμασία της για τα παιγνίδια. Ο αγώνας ήταν στην εδρα μας, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να αγωνιστούμε. Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διεξαχθεί το ματς, παρά το όποιο ρίσκο λόγω κορονοϊού και της πιθανότητας μετάδοσης.

Η ομάδα μας δεν φέρει καμιά ευθύνη για την μη διεξαγωγή του ματς».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb