Υποψηφιότητα Χάρη Κουτσούρη για την προεδρία της ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
02/03/2021

Υποψηφιότητα Χάρη Κουτσούρη για την προεδρία της ΕΠΣΚ

Ως υποψήφιος για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, σκοπεύει να κατέλθει ο Χαρίτων (Χάρης) Κουτσούρης, όπως αποκαλύπτει σήμερα το CORFUCORNER.GR.


Επί μια τετραετία (και συγκεκριμένα από την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 μέχρι την σαιζόν 2012-2013), ο κ. Κουτσούρης είχε διατελέσει Πρόεδρος του ΑΟ Κασσιώπη, ανεβάζοντας την ομάδα από την Α' τοπική Κατηγορία στην Football League. Τέσσερις προβιβασμοί σε ισάριθμα χρόνια, δηλαδή! Το καλοκαίρι του 2013 είχε μεταβιβάσει τις μετοχές του στον Γιώργο Λιμπάντση και κατόπιν μετακόμισε στα Τρίκαλα, ενώ εν συνεχεία μετέβη στην Θεσσαλονίκη. Η μεταβίβαση των μετοχών κρίθηκε από την αθλητική δικαιοσύνη ως αντικανονική και παράτυπη το καλοκαίρι του 2015, με συνέπεια τον υποβιβασμό της Κασσιώπης (που είχε μετονομαστεί σε ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα) από την Super League στην Football League. Το 2018 ο Χάρης Κουτσούρης επέστρεψε στο «Νησί των Φαιάκων» και σήμερα τυγχάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, με την παράταξη του Δημάρχου, Γιώργου Μαχειμάρη.


Βάσει, λοιπόν, πληροφοριών της ιστοσελίδας μας, ο κ. Κουτσούρης «γλυκοκοιτάζει» τον προεδρικό θώκο της ΕΠΣΚ και φέρεται αποφασισμένος να «κατεβάσει» ψηφοδέλκτιο στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, σήμερα Τρίτη (2/3) συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης, Γιώργο Κουλόπουλο και του πρότεινε να συνεργαστούν και να «συμπορευτούν» στον ίδιο συνδυασμό, με τον τελευταίο να του απαντάει πως θα το σκεφτεί.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb