Ποζίδης… amber alert! - CorfuCorner.gr
10/02/2021

Ποζίδης… amber alert!

Υποτίθεται ότι ο Πρόεδρος μιάς Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ψηφίζεται από τις ομάδες προκειμένου να υπηρετεί το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με απόλυτη συνέπεια. Μόνο που στην ΕΠΣ Κέρκυρας κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει!


Ο Παναγιώτης Ποζίδης, εδώ και αρκετό καιρό, είναι σχεδόν... άφαντος από τα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού! Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2015, όταν για μερικούς μήνες είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί, αλλά κατόπιν επανήλθε προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣΚ, μετά την παραίτηση του Ανδρέα Προβατά.


Οι απορίες μας, λοιπόν, είναι εύλογες: Κύριε Ποζίδη, για ποιο λόγο απέχετε από τα καθήκοντά σας, ανά διαστήματα τα τελευταία χρόνια; Γιατί δεν είστε στην θέση σας, στην «πρώτη γραμμή», για να βοηθήσετε στην επίλυση των πάμπολλων προβλημάτων που ταλανίζουν το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (οικονομικά, γηπεδικά κλπ.); Γιατί, με τον τρόπο σας, «γυρίζετε την πλάτη» στα σωματεία που σας τίμησαν με την ψήφο τους τον Δεκέμβρη του 2016;


Επιπλέον, κύριε Πρόεδρε, πείτε μας γιατί δεν προβαίνετε σε δημόσιες τοποθετήσεις, επάνω σε καίρια ζητήματα του τοπικού ποδοσφαίρου, όπως κάνουν οι περισσότεροι ομόλογοί σας, στην υπόλοιπη Ελλάδα; Για ποιο λόγο δεν βγάζετε ανακοινώσεις, δεν κάνετε αναρτήσεις στα social media, αλλά ούτε και δηλώσεις στα ΜΜΕ, ώστε να δείξετε (έστω κι «επιφανειακά») ότι είστε παρών κι ενδιαφέρεστε; Και γιατί δεν βγαίνετε να ξεκαθαρίσετε αν θα κατέλθετε στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης ή της ΕΠΟ;


Κύριε Ποζίδη, μας συγχωρείτε που σας ενοχλούμε και χαλάμε την ησυχία σας, αλλά πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι ένας «ηγέτης» οφείλει να είναι μπροστάρης. Και όχι να παρατάει τους «στρατιώτες» του, στο πεδίο της μάχης!


•Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb