Διαδικτυακό σεμινάριο της ΚΕΔ ΕΠΟ για την φυσική κατάσταση των διαιτητών - CorfuCorner.gr
06/02/2021

Διαδικτυακό σεμινάριο της ΚΕΔ ΕΠΟ για την φυσική κατάσταση των διαιτητών

Δυστυχώς, η αθλητική δραστηριότητα έχει μεταφερθεί πλέον στα διαδικτυακά μαθήματα. Έτσι, η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεργασία με την Ακαδημία Διαιτησίας και τον Εθνικό Εκπαιδευτή Φυσικής Κατάστασης Αξιωματούχων Αγώνα, προγραμματίζει για το σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου, το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο, στο οποίο θα συμμετάσχουν Εκπαιδευτές Φυσικής Κατάστασης Διαιτητών ανά ΕΠΣ.


Κύριος στόχος του σεμιναρίου, είναι να δοθούν οι βασικές κατευθύνσεις για την οργάνωση και τη λειτουργία του υπό διαμόρφωση δικτύου Υπευθύνων Φυσικής Κατάστασης ανά ΕΠΣ, το οποίο θα συντονίζεται σε κεντρικό επίπεδο από την Εθνικό Εκπαιδευτή Φυσικής Κατάστασης και την ΚΕΔ/ΕΠΟ.


Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων (από πλευράς Κέρκυρας οι κ. κ Πουλημάς, Μέριανος και Κούλιας) να αποστείλουν αυστηρά έως την Παρασκευή 12/2 τα στοιχεία του Υπεύθυνου Φυσικής Κατάστασης. Εάν δεν υπάρχει ήδη κάποιος σε αυτή τη θέση, η κάθε Επιτροπή θα πρέπει να ορίσει ένα άτομο, το οποίο θα παρακολουθήσει το σεμινάριο. Το ιδανικό θα ήταν ο υπεύθυνος να είναι Γυμναστής.


Το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες οργάνωσης του σεμιναρίου, θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, μόλις οι τελευταίες οριστικοποιηθούν.

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb