Ντροπή και έλεος κύριοι της Κυβέρνησης! - CorfuCorner.gr
02/02/2021

Ντροπή και έλεος κύριοι της Κυβέρνησης!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντέννα, «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν χθες Δευτέρα (1/2) το βράδυ ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, για να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την πανδημία, αλλά και για τα πάμπολλα προβλήματα που έχουν προκύψει από αυτήν.


Αναφερόμενος στον αθλητισμό των κατωτέρων κατηγοριών, αλλά και στα γυμναστήρια, ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε αυτά θα ανοίξουν μετά την εστίαση! Όπερ σημαίνει ότι το μέλλον διαγράφεται ...μαύρο και άραχνο!!!


Εαν επιτραπεί το άνοιγμα της εστίασης την Άνοιξη (τέλη Απρίλη-αρχές Μάη), τότε ποιο τοπικό η περιφερειακό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ; και ειδικά στα τουριστικά νησιά, όπως η Κέρκυρα; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, διότι, ως γνωστόν οι περισσότεροι αθλητές και κυρίως οι ποδοσφαιριστές του νησιού των «Φαιάκων» απασχολούνται στον χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα υπάρχουν και χίλιοι άλλοι λόγοι που δείχνουν πως τελικά, όπως φαίνεται, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός για εφέτος τελείωσε πριν καλά- καλά αρχίσει!


Η όλη ντροπιαστική στάση της Κυβέρνησης απέναντι στους χιλιάδες ανθρώπους που απασχολούνται στον αθλητισμό και μάλιστα πάρα πολλοί ζούν από αυτόν, αλλά κυρίως στα παιδιά που αντί να προπονούνται στις Ακαδημίες των αθλημάτων που αγαπούν, έχουν γίνει «ένα» με την τηλεόραση, το τάμπλετ, τον υπολογιστή και το κινητό, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.


Τα ερωτήματα, κε Χαρδαλιά, είναι τα εξής:
Οι μεγάλες Κατηγορίες δεν έχουν θέμα κορωνοϊού; Εκεί η μπάλα... έχει εμβολιαστεί; Το είδαμε πρόσφατα με την ομάδα του ΟΦΗ!!! Στην χειροσφαίριση, στην καλαθοσφαίριση και στην πετοσφαίριση, πού γίνονται οι προπονήσεις; Στα όρη και στα βουνά; Οι αθλητές των μεγάλων Κατηγοριών του στίβου, πού προπονούνται; Και πώς μετακίνουνται στο εξωτερικό και παίρνουν μέρος σε μίτινγκ και επίσημες διοργανώσεις;


Η απάντηση είναι απλή δεν είσαστε διατεθειμένοι να βρείτε πηγές εσόδων για τεστ, δεν είσαστε διατεθειμένοι να μειώσετε τα έξοδα της Γ΄ Εθνικής, δεν είσαστε διατεθειμένοι να ξεκολλήσετε τα παιδιά από τον... αυνανισμό της τεχνολογίας ! Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη μερίδα συνανθρώπων μας που πρέπει να επιβιώσει: Οι ψυχολόγοι!!! Σωστό και αυτό!

 

Όπως επίσης σωστό θα ήταν να συννενοήστε εκεί στην Κυβέρνηση για τι λέει ο ένας και το τι λέει ο άλλος !! Ο Γιώργος Μαυρωτάς έδωσε ελπίδες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από Φλεβάρη και εσείς πήρατε την γομολάστιχα και τις σβήσατε εκ νέου!

 

Ποιος σας έχει δώσει το δικαίωμα να παίζετε με τον ψυχισμό των χιλιάδων ανθρώπων που αγαπούν, και υπηρετούν τον αθλητισμό και δουλεύουν άπειρες ώρες και κάτω από πάσης φύσεως αντίξοες συνθήκες, απλά για να δημιουργήσουν αθλητές , να διαμορφώσουν χαρακτήρες και να αποδείξουν πως τα «αγαθά κόποις κτώνται»; ποιος σας έχει δώσει το δικαίωμα να παίζετε με αθώες παιδικές ψυχές;


Πόσο δύσκολο είναι, σε όλους εσάς τους... καρεκλοκένταυρους και εκλεγμένους από τον λαό, να βγείτε και να πείτε απλά αληθινά και ντόμπρα «Τέρμα η Γ΄ Εθνική, τέρμα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, τέρμα οι Ακαδημίες;; Τέρμα τα γυμναστήρια;;» Κούρασαν πολύ οι ήξεις αφίξεις, πλέον! ΕΛΕΟΣ!!

 

Άρθρο της ΕΛΙΝΑΣ ΝΕΡΗ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb