Στα… σκαριά η χρηματοδότηση των τεστ για την Γ΄ Εθνική - CorfuCorner.gr
27/01/2021

Στα… σκαριά η χρηματοδότηση των τεστ για την Γ΄ Εθνική

Το «πράσινο» φως για τη χρηματοδότηση των τεστ κορωνοϊού από την Πολιτεία, άναψε η Κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ilia.news», βασιζόμενο σε πληροφορίες από κύκλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

 

Η είδηση αυτή είναι πολύ σημαντική, δεδομένου ότι, εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα καταστεί δυνατή η επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Γ΄ Εθνικής. Το σχέδιο αυτό, προβλέπει την πραγματοποίηση εβδομαδιαίων τεστ στους ποδοσφαιριστές, τεστ τα οποία θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ελέγχου των εκπαιδευτικών, δασκάλων και καθηγητών.


Η πρόταση αυτή, αφού περάσει από το Υπουργικό Συμβούλιο και υιοθετηθεί από την Κυβέρνηση, θα δώσει τη δυνατότητα να πάει πιο ολοκληρωμένα η πρόταση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η οποία και θα αποφασίσει, έτσι ώστε το συντομότερο να καταστεί εφικτή η έναρξη προπονήσεων των ομάδων.


Το όλο πρότζεκτ, θα κληθεί να διεκπεραιώσει το Υπουργείο Εσωτερικών και γι΄αυτό τον λόγο επρόκειτο να υπάρξει συζήτηση χθες Δευτέρα (25/1) ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.


Η συνάντηση αυτή, πήρε μικρή αναβολή για χθες Τρίτη , προκειμένου να είναι παρών και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Από πλευράς ΕΠΟ, το θέμα έχει αναλάβει να συζητήσει ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Αντωνίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb