ΜΠΑΣΚΕΤ: Αισιοδοξία Γολέμη για άμεση επαννεκίνηση - CorfuCorner.gr
27/01/2021

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αισιοδοξία Γολέμη για άμεση επαννεκίνηση

Έκδηλη ανησυχία επικρατεί και στις δέκα ερασιτεχνικές ομάδες καλαθοσφαίρισης Ανδρών της Κέρκυρας, οι οποίες συμμετέχουν στην Α΄ και την Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, για το πότε θα ... πατήσουν ξανά παρκέ.

 

 

Ως γνωστόν, πέραν της Basκet League Ανδρών, τίποτε άλλο δεν... κινείται στον χώρο της... πορτοκαλί μπάλας, εκτός της Α1 Γυναικών που έχει πάρει το «πράσινο φως» για προπονήσεις από τις αρχές Γενάρη και αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες, όπως Α2, Β΄ και Γ΄ Εθνική, που έχουν σειρά πριν τα περιφερειακά Πρωταθλήματα.


Λογικό, λοιπόν , είναι τα σωματεία του νησιού των «Φαιάκων» να περιμένουν να ξεκινήσουν πρώτα οι παραπάνω Κατηγορίες, για να έρθει και η σειρά τους.


«Φως στο τούνελ» της αβεβαιότητας και της προσμονής, άναψε ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, με τις τοποθετήσεις που έκανε στην κλήρωση που παρευρέθηκε για την Ημιτελική φάση του Κυπέλλου μπάσκετ, όπου -μεταξύ άλλων-αναφέρθηκε στο «λουκέτο» των τριών μηνών μέχρι και σήμερα στο Ερασιτεχνικό μπάσκετ.


Παραθέτουμε τα λεγόμενα του κου Γολέμη:

«Προσπαθούμε να πιέσουμε να ξεκινήσει το μπάσκετ. Έχουμε κάνει αρκετές επαφές με παίχτες και σωματεία. Οι προσπάθειές μας έχουν γίνει και γραπτώς και με προσωπική παρέμβαση, να πιέσουμε την Κυβέρνηση εφόσον μπορούν να μας δώσουν το ΟΚ για να μπορούμε να συνεχίσουμε. Νομίζω ότι είμαστε κοντά, έτσι όπως με άφησε να καταλάβω, στην τελευταία μας συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, πως την Παρασκευή αυτή θα βγει μια απόφαση για τις χαμηλότερες κατηγορίες. Έχουμε 2-3 εναλλακτικές λύσεις για το πότε θα αρχίσουν εκ νέου τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ανάλογα με το πότε θα μας εγκρίνουν την έναρξη της προετοιμασίας.
Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, με το τέλος των πρωταθλημάτων να είναι περίπου ή λίγο πιο μετά από τότε που είχαμε αποφασίσει προ κορωνοϊού».


Να επισημανθεί, τέλος, ότι σε ό,τι αφορά στο ρεπορτάζ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τηνπροσεχή Παρασκευή (29/1) πιθανότατα να δοθεί η άδεια προκειμένου σε πρώτη φάση ν' αρχίσουν οι προπονήσεις. Το πως και με βάση ποιο πρωτόκολλο, είναι κάτι που αναμένουν όλοι.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb