ΣΤΙΒΟΣ: Με το… βλέμμα στο Τόκυο οι Καρύδη & Δόση - CorfuCorner.gr
21/01/2021

ΣΤΙΒΟΣ: Με το… βλέμμα στο Τόκυο οι Καρύδη & Δόση

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το προσεχές καλοκαίρι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο, οι οποίοι λόγω της πανδημίας είχαν αναβληθεί πέρυσι.


Ιδιαίτερο κερκυραϊκό ενδιαφέρον υπάρχει , αφού τόσο η Σπυριδούλα Καρύδη, όσο και η Παναγιώτη Δόση, θα προσπαθήσουν να «πιάσουν» τα όρια και να συμμετάσχουν, αφ΄ ενός μεν η πρώτη στο τριπλούν, αφ ετέρου δε, η δεύτερη στο ύψος.


Να υπενθυμίσουμε ότι η Καρύδη προετοιμάζεται στην Αθήνα (λόγω σπουδών), κάτω από τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Γ. Πομάσκι, ενώ η Δόση προπονείται από τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση . Πολύ σημαντικοί και για τις δυο Κερκυραίες αθλήτριες είναι οι αγώνες Κλειστού Στίβου (είτε Πανελλήνιοι, είτε Βαλκανικοί, είτε μίτινγκ), που βοηθούν αθλητές και αθλήτριες να βρουν ρυθμό και να μπουν από νωρίς σε συνθήκες αγώνων και μάλιστα ήδη η Παναγιώτα ξεκίνησε τους φετινούς της αγώνες από το Ούντινε της Ιταλίας παίρνοντας μέρος σε μίτινγκ.


Ο ΣΕΓΑΣ, με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του, αναφέρθηκε στις άδειες που πήρε ώστε να έχουμε αγώνες στίβου σε κλειστούς χώρους, ανακοινώνοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε το πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ, που αφορά στην αγωνιστική δραστηριότητα της χειμερινής περιόδου.

Η Ομοσπονδία, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, έτσι και τώρα ενήργησε άμεσα και έχοντας την γνώμη των ειδικών, προχώρησε στη συγκρότηση πρωτοκόλλου, το οποίο επιτρέπει την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων Κλειστού Στίβου, χωρίς να τους αλλοιώνει. Όπως είναι ήδη γνωστό, η φετινή περίοδος θα έχει περιορισμένο εύρος σε σχέση με τους συμμετέχοντες, λόγω των συνεπειών της πανδημίας του ιού covid-19.


Στόχος της ομοσπονδίας είναι να εξασφαλίσει τα αγωνιστικά εφόδια στους αθλητές και τις αθλήτριες, που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στο Τορούν, το πρώτο σπουδαίο γεγονός που θα διεξαχθεί μετά την έξαρση της πανδημίας του ιού covid-19, τον Φεβρουάριο του 2021.


Το πρωτόκολλο καθορίζει τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τις διοργανώσεις καθώς και τα μέτρα, που θα πρέπει να λαμβάνονται με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας και την ομαλή ολοκλήρωση των εγχώριων διοργανώσεων Κλειστού Στίβου για το 2021».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb