Εν αναμονή της απόφασης των λοιμωξιολόγων για την Γ΄ Εθνική - CorfuCorner.gr
15/01/2021

Εν αναμονή της απόφασης των λοιμωξιολόγων για την Γ΄ Εθνική

Στην ατζέντα της Eπιτροπής λοιμωξιολόγων βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή (15/1) η Γ΄ Εθνική, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ilia.news.


Η συγκεκριμένη Επιτροπή, θα συζητήσει το θέμα της επανόδου της Football League στις προπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα, μέσα εκεί, υπάρχει και το θέμα της Γ΄ Εθνικής.


Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το προς τα πού πάνε τα πράγματα. Αν για παράδειγμα συζητηθεί το θέμα της Football League και αναχθεί «εις τα καλένδας» το θέμα της Γ΄ Εθνικής, θα έχουμε ένα πρώτο μη θετικό μήνυμα.


Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα «βρίσκονται πάνω στο τραπέζι». Ανάμεσα στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έχει αναπτυχθεί μια συζήτηση, για το πώς θα χειριστεί το θέμα με τη Γ΄ Εθνική και με τα τοπικά πρωταθλήματα.


Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, έκανε λόγο χθες Πέμπτη (14/1) σε συνέντευξή του στο Πέλλα TV, ότι θα μπορούσε να δοθεί μια ελευθερία κινήσεων στις τοπικές Ενώσεις. Λεγόμενα τα οποία συμπλέουν με αυτά που ανέφερε στο ilia.news ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου.

 

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ο «ιθύνων νους» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας μας, είχε μιλήσει για εναλλακτικές λύσεις, σε συνέντευξή του στο porosfc tv, χωρίς να διευκρινίσει πάντως επακριβώς, καθώς ήταν αρκετά πρόωρο να γίνει. Σε αυτό το «μήκος κύματος» κινούνται και άλλοι Πρόεδροι Ενώσεων, είτε μετέχουν στις επιτροπές της ΕΠΟ είτε όχι, πράγμα το οποίο δείχνει ότι εξετάζονται ήδη κάποιες θεωρητικές έστω λύσεις.


Μια λύση, ένα σενάριο, το οποίο διακινείται ευρέως αυτή τη στιγμή στην Ομοσπονδία και τις Ενώσεις, είναι το εξής: Εφόσον καταστεί εφικτή τουλάχιστον η ολοκλήρωση της Γ΄ Εθνικής, σχέδιο το οποίο αποτελεί προτεραιότητα, να δοθεί στις Ενώσεις η ελευθερία κινήσεων να αποφασίσουν, αφού διερευνήσουν πρώτα προθέσεις των ομάδων.


Οι ομάδες που θέλουν να ανέβουν στη Γ΄ Εθνική, να πάνε μόνες τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα. Όπως προείπαμε βεβαίως, απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο η ΕΠΟ έχει στρέψει όλη την προσοχή, θεωρώντας το μείζονος σημασίας, καθώς από την ολοκλήρωσή του, εξαρτώνται πολλά για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: ilianews

 • Από τον Φούρνο Αυγερινού, πολλές-πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευημερία. Ο Φούρνος Αυγερινού παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτες. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).


• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).


• Θερμές ευχές για χαρούμενη χρονιά από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


• Χρόνια πολλά, προπάντων με υγεία, σας εύχεται η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Να επισημανθεί οτι η Ακαδημία έχει συνάψει μία σπουδαία συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
6
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ησύχιος, Ησύχης, Ησυχία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb