Τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΧ με εκπροσώπους των ομάδων της Α1 και της Handball Premier - CorfuCorner.gr
12/01/2021

Τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΧ με εκπροσώπους των ομάδων της Α1 και της Handball Premier

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής του γνωστοποιεί -μεταξύ άλλων- τις κινήσεις που έχουν γίνει για την ασφαλή επιστροφή των αθλητών και αθλητριών στις προπονήσεις


Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:

«Ολοκληρώθηκαν οι τηλεδιασκέψεις του ΠΣΑΧ με τους εκπροσώπους των αθλητριών και των αθλητών των ομάδων της Α1 Γυναικών και της Handball Premier Ανδρών 08/01 και 09/01 αντίστοιχα, στις οποίες μέσα από εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη μας γνωστοποιήθηκαν οι κινήσεις που έχουν γίνει από τους υπεύθυνους της κάθε ομάδα σχετικά με τα τεστ στον δρόμο της επανέναρξης των πρωταθλημάτων, ακούστηκαν απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί και κατατέθηκαν προβληματισμοί για το μέλλον της σεζόν και της βιωσιμότητας του αθλήματος.

Κατέστη σαφές πως σε μια εποχή κατά την οποία οι ζωές μας καθορίζονται από άλλους παράγοντες είναι ωφέλιμο για τον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια να αποφεύγει την εσωστρέφεια αναφορικά με τα προβλήματα που προκύπτουν στην αθλητική ζωή και να κοινοποιεί στα μέλη του σωματείου όλα εκείνα που σκέφτεται και τον/την απασχολούν. Με βάση τη θέση αυτή του σωματείου εξήχθησαν και πολλά συμπεράσματα για το μέλλον των αθλητών και του αθλήματος εν γένει.


Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί πάγια απαίτηση του μεγαλύτερου μέρους των αθλητών και των αθλητριών, η ΟΧΕ ως διοργανώτρια αρχή να εφαρμόσει στο έπακρο την προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ήδη υπάρχει και να μην προχωρήσει σε καμία αλλαγή σχετικά με τους υποβιβασμούς των ομάδων στην παρακάτω κατηγορία, καθώς επιθυμούν την αποφυγή συμμετοχής σε ένα πρωτάθλημα παρωδία με τη διαφαινόμενη συμμετοχή εφηβικών ομάδων, αναγκαστικές λύσεις συνεργασίας με παίκτες και αναξιοπιστίας, αφού δεν θα διακυβεύεται στην ουσία τίποτα, παρά μόνο η κατάκτηση των τίτλων και αυτό για ελάχιστες ομάδες.


Τα φαινόμενα αυτά έχουν ήδη παρατηρηθεί και προοιωνίζεται να ακολουθήσουν και άλλα, με την Ομοσπονδία να καλείται για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των αθλητών και των αθλητριών αλλά και της εικόνας του αθλήματος. Το πρωτάθλημα πρέπει να διεξαχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όχι διεκπεραιωτικά.


Τέλος ζητήθηκε να επαναπροσδιορισθεί η ημερομηνία έναρξης, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ομάδων βρίσκεται σε αναμονή απαντήσεων για την επιστροφή στις προπονήσεις και κατά πως φαίνεται οι 4 εβδομάδες κατ' ελάχιστο δεν θα ισχύσει οριζόντια για όλους και όλες με κίνδυνο αυξημένης πιθανότητας τραυματισμών».

 

 • Από τον Φούρνο Αυγερινού, πολλές-πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευημερία. Ο Φούρνος Αυγερινού παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτες. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).


• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).


• Θερμές ευχές για χαρούμενη χρονιά από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb