Αίσχος! Το προπονητικό κέντρο του Πλάντραφου κατάντησε… αχούρι! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) - CorfuCorner.gr
05/01/2021

Αίσχος! Το προπονητικό κέντρο του Πλάντραφου κατάντησε… αχούρι! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στην περιοχή του Ποταμού, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του νησιού, βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου. Η συγκεκριμένη υποδομή, είχε κατασκευαστεί προκειμένου ν' αποτελέσει το προπονητικό κέντρο του ΑΟ Κέρκυρα, ενώ από το 2013, έπειτα από τα γνωστά γεγονότα, χρησιμοποιείται από τον ΑΟ Κασσιώπη. Δυστυχώς, η σημερινή εικόνα του χώρου είναι άκρως αποκαρδιωτική!


Η κατάσταση του χώρου, δεν είναι απλά απαράδεκτη, δεν είναι απλά απογοητευτική. Είναι φρικιαστικά τραγική! Η απόλυτη εγκατάλειψη, η απόλυτη ξεφτίλα!


Συνεργάτης του CORFUCORNER.GR επισκέφθηκε το βοηθητικό γήπεδο του Πλάντραφου κι έγινε μάρτυρας μιας απίστευτης εικόνας! Το χορτάρι στο μεγαλύτερο τμήμα του αγωνιστικού χώρου είναι «καμμένο», ενώ σε διάφορα σημεία του υπάρχουν παρατημένα μικρά τέρματα και προπονητικά ανδρίκελα. Δίπλα από το τερέν, υπάρχουν σκόρπια άδεια μπουκαλάκια νερού και μπύρας. Τα δοκάρια των εστιών έχουν σκουριάσει και τα δίχτυα είναι σχισμένα. Τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών είναι βρώμικα, όχι μόνο στον εσωτερικό χώρο, αλλά και στον εξωτερικό. Οι τουαλέτες είναι βρώμικες, ενώ μέχρι και το εξωτερικό ψυγείο έχει διαλυθεί. Ακόμη και πίσω από τις δεξαμενές του νερού, υπάρχουν πεταμένα σκουπίδια, μέχρι και... σπασμένοι νιπτήρες! Σκέτη φρίκη!


Και να ήταν μόνο αυτά... Το προστατευτικό συρματόπλεγμα των εγκαταστάσεων είναι παραβιασμένο και μπορούν να εισέλθουν άνθρωποι και ζώα! Μέχρι απορρίμματα και λακκούβες με νερό συναντά κανείς στον δρόμο που οδηγεί στο προπονητικό κέντρο. Σκέτη ντροπή!


Η υποδομή, η οποία πριν από μόλις δύο μήνες φιλοξενούσε την Κασσιώπη, ομάδα της Γ' Εθνικής, που πέρυσι ήταν στην δεύτερη επαγγελματική Κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει καταντήσει αχούρι! Για να μην πούμε... κοτέτσι! Αλήθεια, τι έχουν να πουν οι ιθύνοντες του εν λόγω σωματείου; Για ποιο λόγο άφησαν την υποδομή αυτή να καταστραφεί και να μαραζώσει;


Εδώ, να επισημανθεί ότι πριν από πολλά χρόνια ένας άλλος σύλλογος, ο Κεραυνός Ποταμού, είχε ζητήσει να φιλοξενηθεί στον Πλάντραφο, ωστόσο δεν του επετράπη, παρόλο που πρόκειται για ομάδα της περιοχής. Εάν το προαναφερόμενο σωματείο χρησιμοποιούσε το προπονητικό κέντρο, σίγουρα θα το φρόντιζε. Δεν θα το άφηνε στο... έλεος του Θεού, να γίνει... χωματερή, όπως σήμερα!


Το βέβαιο είναι πως το βοηθητικό γήπεδο βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης, γι' αυτό και οι φταίχτες επιβάλλεται ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους! Όπως κατά την γνώμη μας, οφείλει και ο επίσημος ΑΟ Κέρκυρα ν' αντιδράσει και να κινητοποιηθεί, διότι στην συγκεκριμένη ομάδα ανήκουν κατ' ουσία αυτές οι εγκαταστάσεις, ιστορικά τουλάχιστον...


Το CORFUCORNER.GR παραθέτει παρακάτω αρκετές αποκλειστικές φωτογραφίες του... χαμαιτυπείου που (θέλει να) λέγεται «Προπονητικό Κέντρο Πλάντραφου», εν έτει 2021. Δείτε κόσμε και... θαυμάστε!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb