Κ. Αυλωνίτης: «Η φετινή χρονιά χάθηκε»! - CorfuCorner.gr
03/01/2021

Κ. Αυλωνίτης: «Η φετινή χρονιά χάθηκε»!

Την πεποίθησή του ότι φέτος δεν θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο, εξέφρασε στο CORFUCORNER.GR ο προπονητής του Εθνικού Περουλάδων Σιδαρίου, Κώστας Αυλωνίτης, γνωστός και ως «Σάββας».


Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ο 60χρονος τεχνικός επισήμανε τα ακόλουθα:
«Νομίζω ότι είναι πια αργά να μιλάμε για επανέναρξη των τοπικών διοργανώσεων. Μπήκαμε στο 2021 και οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει το αν και το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, η φετινή χρονιά για το τοπικό ποδόσφαιρο χάθηκε. Μετά από δύο μήνες διακοπή, οι ομάδες έχουν χάσει την φόρμα τους, ενώ πολλοί παίκτες ενδέχεται να έχουν πάρει περιττά κιλά. Απαιτείται, λοιπόν, προετοιμασία τριών εβδομάδων έως ενός μήνα, προκειμένου να αποκτήσουμε έναν σχετικό ρυθμό, διότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος του σοβαρού τραυματισμού των αθλητών. Άρα, εφόσον το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, από τα μέσα Φλεβάρη και μετά θα μπορούσαμε να ξαναπαίξουμε μπάλα. Τότε όμως πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βγαίνουν οι ημερομηνίες. Πιστεύω ότι οι ερασιτεχνικές διοργανώσεις καλύτερα θα ήταν να ανασταλούν οριστικά και από την καινούργια σαιζόν βλέπουμε».


Ο Αυλωνίτης εκδήλωσε και μια επιθυμία του, που κάλλιστα θα μπορούσε να εκληφθεί και ως πρόταση: «Η εκτεταμένη και παρατεινόμενη απουσία των ομάδων από το γήπεδο, θεωρώ ότι ζημιώνει σε τεράστιο βαθμό την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, αλλά προπάντων επηρεάζει κι επιβαρύνει πάρα πολύ και την ψυχολογία τους. Από το τίποτα, μια καλή λύση θα ήταν να επιτραπούν τουλάχιστον οι προπονήσεις, σε μικρά γκρουπ των πέντε ατόμων την φορά, τηρουμένων φυσικά των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας».

 

 • Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 


 • Από το «ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ MARKET» πολλές-πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά και χαρούμενες γιορτές. Η επιχείρηση λειτουργεί στο Κεφαλόβρυσο, στην διασταύρωση για Λιβάδι Ρόπα και Κοκκίνι, ενώ διαθέτει τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά, κάβα με ποτά και με κρασιά, είδη οικιακής χρήσης και διακοσμητικά σπιτιού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610 94262.


•Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές με υγεία από το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας). Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.


• Εγκάρδιες ευχές για ευτυχισμένες γιορτές με υγεία και δύναμη από το ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.


• Από το ψητοπωλείο-φαγάδικο «Α-Β ΘΕΟΧΑΡΗ» εγκάρδιες ευχές για χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το καινούργιο έτος. Σας περιμένει στο 2ο χλμ. της Εθνικής Λευκίμμης, στην Καλλιθέα Καναλίων, έναντι της εισόδου της ΕΡΤ. Τηλέφωνο για take away 26610-49169.

 

 

 

 

  Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb