Η θέση της ΔΗΜΟΣΥΝ για το γηπεδικό του Αγίου Νικολάου. - CorfuCorner.gr
30/12/2020

Η θέση της ΔΗΜΟΣΥΝ για το γηπεδικό του Αγίου Νικολάου.

Η Δημοκρατική Συνεργασία για το Νότο (ΔΗΜΟΣΥΝ), χθες Τρίτη (29/12) ανήρτησε στη σελίδα της τη θέση της για το θέμα του γηπέδου του Αγίου Νικολάου, το οποίο η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Ν. Κέρκυρας ενέταξε στο τεχνικό πρόγραμμα του με πίστωση 50.000 ευρώ.


Η ΔΗΜΟΣΥΝ επισημαίνει τα εξής:

1. Το έργο γίνεται μια φορά, εφάπαξ, δεν μπορεί να είναι πολυετές και δεν μπορεί να εκτελεστεί τμηματικά, διότι η τοποθέτηση χλοοτάπητα γίνεται μια φορά μέσα σε λίγους μήνες.

2. Τα 50.000 ευρώ που πιστώθηκαν είναι εμπαιγμός για τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου και στάχτη στα μάτια τους, αφού στην πράξη το έργο δεν μπορεί να γίνει μέσα στο 2021.

3. Το έργο είναι χωρίς κωδικό, πράγμα που δείχνει σκοπιμότητα, αδιαφορία ή προχειρότητα. Επιπλέον δίνει λανθασμένα μηνύματα, όπως ότι ο δήμος διαθέτει ίδιους πόρους προς υλοποίηση του έργου και επομένως δεν χρειάζεται τα 275.000 ευρ. τα οποία είχαν εγκριθεί αρχικά.

4. Η πρόταση της ΔΗΜΟΣΥΝ ήταν το έργο να ενταχτεί σε πρόγραμμα, όπως άλλα αθλητικά έργα του δήμου, ώστε να μπορεί να εκτελεστεί αμεσότερα και μόνο στην περίπτωση όπου δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά το έργο να εντασσόταν με τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του δήμου με το απαραίτητο όμως εκείνο ποσό που θα κάλυπτε τουλάχιστον την τοποθέτηση τού χλοοτάπητα στο γήπεδο.


Για πληρέστερη ενημέρωση στη σελίδα του Πολιτιστικού συλλόγου υπάρχει αναλυτικά η θέση της ΔΗΜΟΣΥΝ για το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου δεν ψηφίστηκε από τη ΔΗΜΟΣΥΝ.


Η άποψη του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Νικολάου παραμένει αμετάβλητη.
Τόσο το υπουργείο όσο και ο δήμος Νότιας Κέρκυρας είχαν και έχουν την ηθική και νομική υποχρέωση με βάση την αρχή της συνέχειας του Κράτους, να πράξουν ό, τι χρειάζεται προκειμένου να κατασκευαστεί ολόκληρο το έργο του γηπέδου το 2021 είτε με ένταξη του έργου σε πρόγραμμα είτε με ένταξή του στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

Η πίστωση του έργου, όμως, πρέπει να είναι ολόκληρο το αρχικό εγκεκριμένο ποσό, 275.000 ευρώ.


Κύριε Υπουργέ, κύριε δήμαρχε θέλουμε το 100% από αυτό που δικαιούμαστε».

 

 • Από τον Φούρνο Αυγερινού, πολλές-πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευημερία. Ο Φούρνος Αυγερινού παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτες. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).


• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές σε όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).


• Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb