Ξηλώθηκε τμήμα της σκεπής των αποδυτηρίων του γηπέδου Αγίου Ματθαίου! - CorfuCorner.gr
29/12/2020

Ξηλώθηκε τμήμα της σκεπής των αποδυτηρίων του γηπέδου Αγίου Ματθαίου!

Τα τελευταία χρόνια, οι ιθύνοντες του ΟΦΑΜ καταβάλλουν φιλότιμες, κοπιαστικές και πολυέξοδες προσπάθειες για να αναβαθμίσουν τις υποδομές στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου. Ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς να... λαμβάνουν υπόψη τις προθέσεις και τα... τερτίπια του καιρού!


Έτσι, λοιπόν, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα Τρίτη (29/12) το πρωί τους ανθρώπους της ομάδας, πηγαίνοντας στο γήπεδο του χωριού, καθώς διαπίστωσαν ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, είχε ξηλωθεί ένα μεγάλο τμήμα της σκεπής των αποδυτηρίων, που είναι κατασκευασμένη από πάνελ. Δημοσιεύουμε παραπάνω σχετική φωτογραφία.


Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του σωματείου, Σπύρο Κουρή, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι αύριο Τετάρτη το μεσημέρι η Διοίκηση του σωματείου θα αποκαταστήσει την ζημιά. Άλλωστε, οι Αγιομαθίτες μάλλον δεν έχουν και πολλά χρονικά περιθώρια, αφού εντός των αμέσως προσεχών ημερών ενδέχεται να επιδεινωθεί ραγδαία ο καιρός, επομένως σε περίπτωση έντονης βροχής το εσωτερικό των αποδυτηρίων κινδυνεύει να μετατραπεί σε... πισίνα!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 • Από τον Φούρνο Αυγερινού, πολλές-πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευημερία. Ο Φούρνος Αυγερινού παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτες. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).

 


• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές σε όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).

 


• Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb