Ειρωνική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου για το γηπεδικό - CorfuCorner.gr
27/12/2020

Ειρωνική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου για το γηπεδικό

Μετά την απόφαση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας να χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Νικολάου με μόνο 50.000, αντί του εγκριθέντος ποσού των 275.100 ευρώ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού εξέδωσε την ακόλουθη ειρωνική ανακοίνωση:


«Αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσουμε στην δημοτική εκτελεστική επιτροπή της Νότιας Κέρκυρας είναι η ευρηματικότητα.


Πραγματικά μας εξέπληξε στον Άγιο Νικόλαο ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε ο δήμος να προχωρήσει στην τοποθέτηση χλοοτάπητα ... τμηματικά στο γήπεδο του χωριού μας.
Όρισε για το 2021 το ποσό των 50.000 ευρώ για την τοποθέτηση στο γήπεδο τού πρώτου τμήματος χλοοτάπητα.


Τα επόμενα χρήματα του έργου μέχρι του τελικού ποσού των 275.100 ευρώ που ορίζει η απόφαση έγκρισης του 2019, θα πιστωθούν άραγε με τον ίδιο τρόπο τα επόμενα χρόνια και μέχρι πότε;
Άγνωστο!


Όπως άγνωστος είναι και ο χώρος εκείνος του γηπέδου που θα καλυφτεί με χλοοτάπητα με τα 50.000 ευρώ.
Η δεξιά ή η αριστερή μεγάλη περιοχή του γηπέδου; Ο χώρος του κέντρου, ο χώρος της άμυνας δεξιά και αριστερά του γηπέδου ή ο χώρος των χαφ;


Η απάντηση όπως και η έμπνευση μαζί με την απόφαση ανήκει στους ... "ειδήμονες" της δημοτικής εκτελεστικής επιτροπής.
Η λογική σηκώνει τα χέρια μπροστά στην σπουδαία ευρηματικότητα τους».

 

 • Εγκάρδιες ευχές, για ευτυχισμένες οικογενειακές γιορτές σας απευθύνει το Εμπόριο και η επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

•Τις θερμές του ευχές, για καλές γιορτές με υγεία, σας απευθύνει ο "AΘΛHTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνα: 26610-45319 και 6944 34 43 59.

 

 

• Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα", σας στέλνει τις εγκάρδιες ευχές της για ευτυχισμένες γιορτές, με υγεία . Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb