Κ. Ρούσσινος: «Καλοδεχούμενες οι χρηματοδοτήσεις αρκεί να μη μείνουν στα χαρτιά» - CorfuCorner.gr
27/12/2020

Κ. Ρούσσινος: «Καλοδεχούμενες οι χρηματοδοτήσεις αρκεί να μη μείνουν στα χαρτιά»

Ο Κώστας Ρούσσινος, που τυγχάνει επικεφαλής του συνδυασμού «ΛΑΣΥ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας και ο οποίος είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ του Ολύμπου Κέρκυρας και της ομάδας βόλεϊ ΑΣ Κέρκυρα-Θινάλι, αναφορικά με την χρηματοδοτήση για την βελτίωση των ποδοσφαιρικών γηπέδων των Αυλιωτών, των Καρουσάδων και των Νυμφών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα EΝIMEROSI. COM :

«Κάθε χρηματοδότηση είναι καλοδεχούμενη, αρκεί βέβαια να μη μείνει στα χαρτιά. Οι αθλητικές υποδομές της Βόρειας Κέρκυρας έχουν ανάγκη βεβαίως από γενναίες χρηματοδοτήσεις προκειμένου να εκσυγχρονιστούν και να καταστούν ασφαλείς για τους αθλητές και τους θεατές. Ως ΛΑΣΥ σε προηγούμενα συμβούλια είχαμε προτείνει την κατανομή ενός μεγάλου ποσού από τον πρόγραμμα «Φιλόδημος», για τη βελτίωση όλων των γηπέδων, αλλά δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση.


Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος αυτό που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος ήταν κάποιες μικρές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια όλων των γηπέδων. Εμείς στο επόμενο Συμβούλιο, θα φέρουμε ολοκληρωμένη εισήγηση προκειμένου το θέμα να συζητηθεί σε όλες του τις διαστάσεις και να τεθούν στόχοι προς υλοποίηση προκειμένου να μπορέσει να παραχθεί ένα έργο σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες.


Εμείς κρατάμε υποσχέσεις για έργα σε τρία γήπεδα της Βόρειας Κέρκυρας και ελπίζουμε ότι θα υλοποιηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα».

 

 •Θερμές και ειλικρινείς ευχές, ενόψει των επερχόμενων εορτών, από το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, ωδικά πτηνά χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.


• Η VASALOS GOALKEEPER ACADEMY εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη κι αισιοδοξία. Η μοναδική σχολή τερματοφυλάκων που λειτουργεί στην Κέρκυρα, έχει ως υπεύθυνο και προπονητή τον Χρήστο Βάσαλο, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και για εγγραφές: 6930 26 89 43.


•Το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη εύχεται σε όλον τον κόσμο χαρούμενες γιορτές, με υγεία. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από το παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τηλέφωνο: 26610-80426

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb