Νέα αποδυτήρια και γυμναστήριο στο γήπεδο των Νυμφών - CorfuCorner.gr
26/12/2020

Νέα αποδυτήρια και γυμναστήριο στο γήπεδο των Νυμφών

Το ... πράσινο φώς άναψε για δυο σημαντικά έργα στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, εκ των οποίων το ένα αφορά την κατασκευή αίθουσας γυμναστικής και αποδυτηρίων στο Δημοτικό γήπεδο Νυμφών.


Οι υπογραφές των προγραμματικών συμβάσεων «έπεσαν» την περασμένη Τρίτη (22/12), από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργο Μαχειμάρη και αφορούν:


1.Στη συντήρηση και αποκατάσταση δημοτικής οδού στη θέση Άγιος Σπυρίδωνας Περίθειας ΔΕ Θιναλίων προϋπολογισμού 100.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (η δαπάνη θα καλυφτεί από το Δήμο)


2. Στην κατασκευή αίθουσας γυμναστικής και αποδυτηρίων στο δημοτικό γήπεδο Νυμφών Προϋπολογισμού 100.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (η δαπάνη θα καλυφτεί από την ΠΙΝ)


Και οι δυο πλευρές δήλωσαν -μεταξύ άλλων-:

«Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε το ότι υπογράφουμε σήμερα 22 Δεκεμβρίου αυτές τις Προγραμματικές Συμβάσεις για δυο πολύ σημαντικά έργα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, είναι σημάδι αισιοδοξίας και προοπτικής.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η συνεργασία των δυο φορέων για το επιθυμητό αποτέλεσμα στην κατεύθυνση της βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών για τον πολίτη».

 

 

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας Ιονίων Νήσων η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Τεχνικών έργων, Μανώλης Ορφανουδάκης, ενώ από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος, Γιώργος Μαχειμάρης, η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος , Σπυριδούλα Κόκκαλη ,ο Δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Καλούδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νυμφών, Μάριος Κούστας.

 

 • Από τον Φούρνο Αυγερινού, πολλές-πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευημερία. Ο Φούρνος Αυγερινού παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτες. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).


 


• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές σε όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).

 


• Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb