Χρηματοδότηση 100.000 ευρώ για συντήρηση του γηπέδου Καρουσάδων - CorfuCorner.gr
26/12/2020

Χρηματοδότηση 100.000 ευρώ για συντήρηση του γηπέδου Καρουσάδων

Προ ημερών και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη (23/12), η διοίκηση του Οδυσσέα Αυλιωτών ανακοίνωσε την έγκριση του ποσού των 250.000 ευρώ για την αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου του χωριού. Σειρά τώρα, παίρνει και το Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων.


Οι ιθύνοντες της Ολυμπιάδας απέσπασαν την υπόσχεση ότι θα εισπράξουν από τον Δήμο της Βόρειας Κέρκυρας το ποσόν των 100.000 ευρώ, για έργα βελτιωτικές εργασίες εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.


Παραθέτουμε την σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση των Καρουσαδιτών:

 

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ολυμπιάδας Καρουσάδων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για την έγκριση του ποσού των 100.000€ για τη συντήρηση του γηπέδου μας. Πιο αναλυτικά, το ποσό θα διατεθεί για αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς όπως και την επισκευή κερκίδων, περίφραξης και φωτισμού του γηπέδου, μιας και είναι ένα από τα πρώτα γήπεδα στον Βορρά που φτιάχτηκαν και ήθελαν συντήρηση. Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο».

 

 •Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές με υγεία από το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας). Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.


• Εγκάρδιες ευχές για ευτυχισμένες γιορτές με υγεία και δύναμη από το ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.


• Από το ψητοπωλείο-φαγάδικο «Α-Β ΘΕΟΧΑΡΗ» εγκάρδιες ευχές για χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το καινούργιο έτος. Σας περιμένει στο 2ο χλμ. της Εθνικής Λευκίμμης, στην Καλλιθέα Καναλίων, έναντι της εισόδου της ΕΡΤ. Τηλέφωνο για take away 26610-49169.

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb