Ευχές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κέρκυρας - CorfuCorner.gr
23/12/2020

Ευχές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κέρκυρας

Τις εγκάρδιες ευχές του απευθύνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης που εξέδωσε:

 


«ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ ΚΑΙ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΆ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΔΠΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΕΝΕΡΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΌΛΩΝ ΌΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΞΙΌΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΊΣΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΉ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΆΚΑΜΨΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΉΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΆΛΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΉ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΊΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΊΞΗ ΝΈΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΏΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΎΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΉ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΔΠΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΤΟΎΣ ΜΕ ΉΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ».

 

 • Από τον Φούρνο Αυγερινού, πολλές-πολλές ευχές για Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευημερία. Ο Φούρνος Αυγερινού παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτες. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).


• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές σε όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).


• Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


• Χρόνια πολλά, προπάντων με υγεία, σας εύχεται η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Να επισημανθεί οτι η Ακαδημία έχει συνάψει μία σπουδαία συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb