Κ. Λέσσης «Θα ξεκινήσουμε το γήπεδο Αγίου Νικολάου με δικούς μας πόρους». - CorfuCorner.gr
09/12/2020

Κ. Λέσσης «Θα ξεκινήσουμε το γήπεδο Αγίου Νικολάου με δικούς μας πόρους».

Σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ του νησιού , ο δήμαρχος της Νότιας Κέρκυρας, Κώστας Λέσσης, υποστήριξε πως «Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για αθλητικά έργα στο δήμο Νότιας Κέρκυρας».


Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο κ. Λέσσης... «Ο Δήμος μας έχει στείλει επιστολές στη ΓΓΑ και τον υφυπουργό Αθλητισμού ,Λευτέρη Αυγενάκη, με αιτήματα, στα οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται και η κατασκευή του γηπέδου Αγ. Νικολάου. Άλλα μάλλον ο υφυπουργός θα βάζει σε πρώτη προτεραιότητα αθλητικά έργα στην Κρήτη».


Πάντως ,αναφορικά με το γήπεδο του Αγ. Νικολάου, ο Κώστας Λέσσης τόνισε «Εμείς θα ξεκινήσουμε το έργο με δικούς μας πόρους και όσο αντέξουμε...».

 

 

Επι της ευκαιρίας, να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση της ομάδας του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, σχετικά με το θέμα:

«Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κοινότητας Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Κορισσίων» προϋπολογισμού 275,100,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)είχε ενταχθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2019 στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», με φορέα υλοποίησης τον Ενιαίο Δήμο Κέρκυρας (είχε κάνει το αίτημα προ της διάσπασης). Ωστόσο παρέμεινε στα χαρτιά, αφού για να υλοποιηθεί έπρεπε να αλλάξει ο φορέας υλοποίησης. Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής να ανακοινώνει, μεταξύ των άλλων ότι « Αν το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ έργο χαθεί και τα λεφτά που υπάρχουν στο Υπουργείο για το γήπεδό μας δεν απορροφηθούν, τότε προφανώς μιλάμε για μια τεράστια αποτυχία η οποία καλώς ή κακώς θα έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο. Για άλλη μια φορά λοιπόν, επισημαίνουμε ότι δεν ζητάμε χάρες, στηρίζουμε όποιον προωθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Αγίου Νικολάου χωρίς όμως να αρκούμαστε σε τίποτα λιγότερο από αυτό που δικαιούμαστε. Αναμένουμε θετικές εξελίξεις».

 

 • Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


• Χρόνια πολλά, προπάντων με υγεία, σας εύχεται η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Να επισημανθεί οτι η Ακαδημία έχει συνάψει μία σπουδαία συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.

 


• Το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ" σας εύχεται ευτυχισμένες γιορτές πάνω απ' όλα με υγεία και αισιοδοξία. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb