Μάστορας: «Ασύμφορη η πιθανή συνέχιση της Γ’ Εθνικής» - CorfuCorner.gr
07/12/2020

Μάστορας: «Ασύμφορη η πιθανή συνέχιση της Γ’ Εθνικής»

Η ΑΕ Λευκίμμης είναι ο μεταξύ των πολλών σωματείων που δεν βλέπουν με... καλό μάτι την επανεκκίνηση του φετινού Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.


Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των «ερυθρ0λεύκων», Σπύρο Μάστορα, γνωστό με το προσωνύμιο «τραμπούκος» και του έθεσε το ερώτημα αν θα ευνοούσε ή όχι την ΑΕΛ η πιθανή συνέχιση της διοργάνωσης. Ο Κερκυραίος παράγοντας παράγοντας εμφανίστηκε κάθετα αρνητικός σ' αυτό το ενδεχόμενο!


«Κατά την γνώμη μου, η φετινή χρονιά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καταστράφηκε. Εν μέσω επιδημίας, τα Πρωταθλήματα δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουν. Από τις αρχές του φθινοπώρου βλέπαμε προς τα πού πήγαινε το πράγμα», μας δήλωσε αρχικά ο κ. Μάστορας.


Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εάν ξαναρχίσουν οι αγώνες τον Γενάρη ή τον Φλεβάρη, όπως ακούγεται, οι ομάδες δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Εμείς π.χ., ως νησιωτικό σωματείο, εφόσον χρειαστεί να παίζουμε Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή, θα πρέπει να πληρώνουμε περίπου 15.000 ευρώ τον μήνα, μόνο για τις διαιτησίες και για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Για βάλτε και τα υπόλοιπα, όπως η πληρωμή του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών... Και στην περίπτωση που αναγκαστούμε να κάνουμε και τεστ κάθε τρεις και λίγο, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να καλύψουμε όλα αυτά τα έξοδα, τη στιγμή μάλιστα που αυτό τον καιρό βρισκόμαστε σε lock down και οι επιχειρήσεις μας είτε είναι κλειστές, είτε υπολειτουργούν; Ειστήρια δεν μπορούμε να κόψουμε, χορηγούς δεν μπορούμε να βρούμε, εκδηλώσεις δεν επιτρέπεται να κάνουμε, ούτε ημερολόγια γίνεται να πουλήσουμε. Και είναι και το άλλο... Οι περισσότεροι παίκτες μας βρίσκονται εκτός νησιού. Πώς είναι, λοιπόν, δυνατόν να τους μαζέψουμε και μέσα σε λίγες μέρες να τους φτάσουμε σε μια ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση;».


Ολοκληρώνοντας, ο Λευκιμμιώτης παράγοντας επισήμανε τα εξής: «Η πιθανή συνέχιση του φετινού Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, είναι κατά την γνώμη μου ασύμφορη. Και δυστυχώς, η Πολιτεία και η ΕΠΟ είναι παντελώς απούσες. Η βοήθειά τους προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι ανύπαρκτη.. Θα μπορούσε π.χ. τα εξοδολόγια της διαιτησίας, των παρατηρητών και των γιατρών να μειωθούν αισθητά. Θα μπορούσαν επίσης να επιχορηγηθούν με κάποιο τρόπο τα οδοιπορικά των ομάδων. Με αυτούς τους τρόπους, θα παίρναμε κι εμείς οι παράγοντες μια ανάσα. Να σας θέσω κι ένα τελευταίο ερώτημα; Στην περίπτωση που σε μερικές εβδομάδες επανεκκινήσουν τα παιχνίδια, τι θα συμβεί εάν έρθει και τρίτο κύμα κορωνοϊού; Δεν θα υποχρεωθούμε να οδηγηθούμε και πάλι σε αναστολή; Αυτή η δουλειά θα γίνεται συνεχώς;».

 


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 • Χρόνια πολλά, προπάντων με υγεία, σας εύχεται η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Να επισημανθεί οτι η Ακαδημία έχει συνάψει μία σπουδαία συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.

 


• Το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ" σας εύχεται ευτυχισμένες γιορτές πάνω απ' όλα με υγεία και αισιοδοξία. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 


 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb