Κεραυνός Αγ. Νικολάου: «Τεράστια αποτυχία αν δεν αναβαθμιστεί το γήπεδό μας - CorfuCorner.gr
01/12/2020

Κεραυνός Αγ. Νικολάου: «Τεράστια αποτυχία αν δεν αναβαθμιστεί το γήπεδό μας

Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με τις εξελίξεις για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του χωριού, καθώς ως γνωστόν υπάρχει dead line μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου:


«Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από το Δήμο Νότιας Κέρκυρας, προ ολίγων ημερών, μέσω του νομικού συμβούλου μας κ. Νικόλαου Ρέβη που μας εκπροσωπεί, ο Δήμαρχος κ. Λέσσης προτίθεται να εντάξει το έργο με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κοινότητας του Αγίου Νικολάου» στον προϋπολογισμό του Δήμου. Τονίζοντας όμως πως στα ταμεία του Δήμου δεν υπάρχει το απαραίτητο ποσό για την ολοκλήρωση του έργου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ξεκινήσει το έργο με όσα λεφτά διαθέτει ο Δήμος (ότι και αν σημαίνει αυτό) αλλά ο χρόνος ολοκλήρωσής του έργου είναι άγνωστος.


Εμείς σαν κάτοικοι του Αγίου Νικολάου και σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Αγίου Νικολάου δηλώνουμε τα εξής:
Μετά τον τεράστιο αγώνα που έχουμε κάνει σαν σωματείο, έχουμε καταλήξει σε δύο αδιαπραγμάτευτα και αδιαμφισβήτητα δεδομένα:


Πρώτον, το έργο με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κοινότητας του Αγίου Νικολάου» έχει εγκριθεί, ονοματοδοτηθεί και χρηματοδοτηθεί με 275.100 ευρώ μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (Αρ. Πρωτ. 85796).


Δεύτερον, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 31/8/20, όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου, ο Δήμαρχός μας κ. Λέσσης αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματός μας για υλοποίηση του εγκεκριμένου, ονοματοδοτημένου και χρηματοδοτημένου έργου, δεσμεύθηκε ότι θα πραγματοποιήσει όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται ώστε το έργο να υλοποιηθεί, αναλαμβάνοντας, μάλιστα, ο ίδιος οποιαδήποτε πολιτικό κόστος!


Με βάση λοιπόν τα δύο αυτά αδιαπραγμάτευτα και αδιαμφισβήτητα δεδομένα και καλή τη πίστη πάντα, αναμένουμε να υλοποιηθεί το έργο και το γήπεδό μας να γίνει ξανά λειτουργικό. Τίποτα λιγότερο!


Αν το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ έργο χαθεί και τα λεφτά που υπάρχουν στο Υπουργείο για το γήπεδό μας δεν απορροφηθούν, τότε προφανώς μιλάμε για μια τεράστια αποτυχία η οποία καλώς ή κακώς θα έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο.


Για άλλη μια φορά λοιπόν, επισημαίνουμε ότι δεν ζητάμε χάρες, στηρίζουμε όποιον προωθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Αγίου Νικολάου χωρίς όμως να αρκούμαστε σε τίποτα λιγότερο από αυτό που δικαιούμαστε».


• Το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ, σας εύχονται χαρούμενες γιορτές, με αισιοδοξία και δύναμη. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.


•Θερμές και ειλικρινείς ευχές, ενόψει των επερχόμενων εορτών, από το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, ωδικά πτηνά χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb