Συνάντηση της Περιφερειάρχη με τον Λυκούρη για θέματα του ΕΑΚ Κέρκυρας - CorfuCorner.gr
01/12/2020

Συνάντηση της Περιφερειάρχη με τον Λυκούρη για θέματα του ΕΑΚ Κέρκυρας

Συνάντηση εργασίας είχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου με τον Πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας , Σταμάτη Λυκούρη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού και Νεολαίας ,Ιωάννη Αρμενιάκο.


To θέμα της συζήτησης ήταν η προετοιμασία της επανεκκίνησης, (όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες) των αθλητικών δραστηριοτήτων, καθώς και το πρόγραμμα της Περιφέρειας για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ και δημιουργία νέων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Η Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το οποίο αναφέρεται στα προαναφερθέντα θέματα. Επίσης ,συμφωνήθηκε η δρομολόγηση παρεμβάσεων για τις άμεσες ανάγκες στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας σε συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με στόχο την ασφάλεια, τον ευπρεπισμό και την διευκόλυνση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

 

 • Εγκάρδιες ευχές, για ευτυχισμένες οικογενειακές γιορτές σας απευθύνει το Εμπόριο και η επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

•Τις θερμές του ευχές, για καλές γιορτές με υγεία, σας απευθύνει ο "AΘΛHTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνα: 26610-45319 και 6944 34 43 59.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb