Ο πιο αποτυχημένος «επιτυχημένος» Υφυπουργός Αθλητισμού! - CorfuCorner.gr
20/11/2020

Ο πιο αποτυχημένος «επιτυχημένος» Υφυπουργός Αθλητισμού!

Το περασμένο καλοκαίρι, επισκέφθηκε την Κέρκυρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος εξήγγειλε μια σειρά από αθλητικά έργα στο κέντρο, στα βόρεια και στα νότια του νησιού. Πρόσφατα, σε επαφή που είχε με τον κυβερνητικό βουλευτή Κέρκυρας, Στέφανο Γκίκα, ο Κρητικός πολιτικός δεσμεύτηκε για την βελτίωση των προβληματικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ.


Τι από όλα αυτά έχει γίνει; Απολύτως τίποτα! Μηδέν εις το πηλίκον! Όλο λάδι-λάδι και από τηγανίτα τίποτα!


Ο κ. Αυγενάκης βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο εδώ και 16 μήνες. Μέσα σ' αυτό το διάστημα, έχει «οργώσει» την Ελλάδα, έχει συναντηθεί με αμέτρητους φορείς και σωματεία, έχει προαναγγείλει ένα... κάρο υποδομές, νέους Αθλητικούς Νόμους και αλλαγή των αθλητικών εκλογικών διαδικασιών, όμως στην ουσία δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Το έργο του... μίστερ «Θα-θα-θα-θα-θα» είναι ανύπαρκτο, το ίδιο και η προσφορά του. Το μόνο που τον νοιάζει, είναι να σουλατσάρει δεξιά και αριστερά και να... φαμφαρολογεί στα Μέσα Ενημέρωσης. Ώστε να προβάλλεται. Θέλει να το παίξει επιτυχημένος, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται ίσως για τον πιο αποτυχημένο και πιο φαφλατά Υφυπουργό Αθλητισμού των τελευταίων δεκαετιών!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb