Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό διεκδικεί ο κερκυραϊκός στίβος - CorfuCorner.gr
18/11/2020

Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό διεκδικεί ο κερκυραϊκός στίβος

Επανεκκίνηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών Κλειστού Στίβου αναμένεται να υπάρξει από τις 4 εως και τις 7 Μαρτίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ την περασμένη Παρασκευή (13/11/).


Ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριες, που θα επιδιώξουν την επίτευξη ορίων προκειμένου να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι μία αθλήτρια και δύο αθλητές του Κερκυραϊκού, καθώς και μία πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα και νυν του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος Χανίων.


Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στους:

Σπυριδούλα Καρύδη: Ατομικά ρεκόρ ΤΡΙΠΛΟΥΝ: 14.12μ (Ανοιχτός Στίβος)13.25μ (Κλειστός Στίβος). ΜΗΚΟΣ: 6.71μ (Ανοιχτός Στίβος) 6.10 (Κλειστός Στίβος) ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: Τριπλούν Γυναικών: 14.30μ Μήκος Γυναικών: 6.80μ

Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη: Ατομικά ρεκόρ ΜΗΚΟΣ: 7.74μ (Ανοιχτός Στίβος)7.69μ (Κλειστός Στίβος) ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: Μήκος Ανδρών: 8.05μ

Δημήτρη Μονόπωλη: Ατομικά Ρεκόρ ΤΡΙΠΛΟΥΝ 16.53μ (Ανοιχτός Στίβος) 15.87μ (Κλειστός Στίβος). Μήκος 7.42μ (Ανοιχτός Στίβος) Δεν έχει αγωνιστεί στο μήκος κλειστού στίβου. ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: Τριπλούν Ανδρών: 16.95μ.

Παναγιώτα Δόση: Ατομικά ρεκόρ ΥΨΟΣ 1.86μ (Ανοιχτός Στίβος) 1.83μ (Κλειστός Στίβος) ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛEIΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: Ύψος Γυναικών: 1.96μ
Η προσπάθειά τους δεν θα είναι εύκολη, αφού ο ΣΕΓΑΣ έχει προχωρήσει στην αριθμητική δήλωση για τη διοργάνωση, με 23 αθλητές και αθλήτριες, ενώ ήδη 15 αθλητές και αθλήτριες έχουν πετύχει τις απαραίτητες επιδόσεις, οι οποίοι ωστόσο στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου θα κληθούν να επιβεβαιώσουν την καλή τους αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να κλείσουν θέση στη διοργάνωση.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε ομοσπονδία μπορεί να δηλώσει μέχρι 4 Αθλητές σε κάθε ατομικό αγώνισμα από τους οποίους μόνο οι 3 μπορούν να αγωνιστούν (με δεδομένο ότι έχουν πιάσει τα όρια)

Για τους αθλητές-τριες που έχουν επιτύχει τα όρια σε ανοιχτό ή κλειστό στίβο το 2020 και ανοιχτό το 2019 θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση στον κλειστό στίβο του 2021 σε επίσημους και πιστοποιημένους αγώνες.
Τα όρια συμμετοχής θα πρέπει να έχουν επιτευχθεί από 1/5/2019 μέχρι και τις 24/2/2021 σε επίσημους και πιστοποιημένους αγώνες του ΣΕΓΑΣ ή της W.A και της E.A.A (εκτός από τα σύνθετα και τη σκυταλοδρομία 4Χ400). Για τον κλειστό στίβο του 2021 τα όρια συμμετοχής πρέπει να επιτευχθούν στις παρακάτω διοργανώσεις.

A.Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 13-14/2/2021

Β. Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Α/Γ 20/2/2021

Γ. Διεθνή μίτινγκ της W.A και Ε.Α.Α ή στο World Indoor Tour (με
ενημέρωση και έγκριση της ΕΠ.Α.Σ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει η διοργάνωση υπηρεσία Ντόπινγκ-κοντρόλ)

Δ. Ειδικές Ημερίδες (επίτευξης ορίων) κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο και μετά από έγκριση της ΕΠΑΣ.


4. Αν το όριο το έχουν πετύχει πάνω από 3 αθλητές πηγαίνουν εκείνοι που έχουν την καλύτερη επίδοση και επιβεβαιώσουν αυτήν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ή στο Βαλκανικό κλειστού στίβου.

5. Σε όλες τις περιπτώσεις, που ένας αθλητής-τρια πετύχει επίδοση που αποτελεί όριο πρόκρισης θα πρέπει να περάσει από έλεγχο Ντόπινγκ Κοντρόλ στην συγκεκριμένη διοργάνωση και μόνο.

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
27
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb