Σπ. Κουρτέσης: «Το γήπεδο του Πετριτή γίνεται στολίδι»! - CorfuCorner.gr
15/11/2020

Σπ. Κουρτέσης: «Το γήπεδο του Πετριτή γίνεται στολίδι»!

Χάρις στις πολυετείς, κοπιαστικές και πολυέξοδες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα Πετριτή, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή των γραφείων του συλλόγου, στο Δημοτικό γήπεδο Πετριτή.


Τα γραφεία των «κόκκινων» είναι πανέμορφα και σύγχρονα, ενώ πέραν των καινούργιων επίπλων, περιλαμβάνουν τροπαιοθήκη και έκθεση λαβάρων, αναμνηστικών και φωτογραφιών, που «αποτυπώνουν» την 40χρονη ιστορία της ομάδας.


Ο Πρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Κουρτέσης, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και να αισθάνεται υπερήφανος! Επιτέλους, διεκπεραιώθηκε ένας από τους στόχους της Διοίκησής μας. Εδώ και πέντε χρόνια προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε τα γραφεία της ομάδας και το πετύχαμε, με τις μεθοδικές κινήσεις κι ενέργειες του Δ.Σ., αλλά και με την σημαντική βοήθεια των χορηγών και των εθελοντών μας», επισήμανε στο CORFUCORNER.GR ο Πετριτιώτης παράγοντας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.


Όπως μας ανέφερε ο κ. Κουρτέσης, σταδιακά παίρνει... σάρκα και οστά το οργανωτικό σχέδιο της Διοίκησης: «Από τότε που αναλάβαμε τις τύχες του Αστέρα, είχαμε οριοθετήσει τους στόχους μας σε τρεις άξονες: Να βελτιωθούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του σωματείου, να αποκτήσει η ομάδα ρόλο πρωταγωνιστή στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Κέρκυρας και να αναπτυχθεί η Ακαδημία μας. Τα βήματά μας είναι σταθερά, είναι μελετημένα και το πλάνο μας σιγά-σιγά υλοποιείται».


Ο Πρόεδρος του συλλόγου του λιμανιού, τόνισε στην ιστοσελίδα μας ότι το γήπεδο του Πετριτή θα καλυτερέψει ακόμη περισσότερο, σε όλους τους τομείς: «Θα επιδιώξουμε να αναβαθμίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας σε όλα τα επίπεδα, ώστε συν τοις άλλοις να πάρουν αδειοδότηση όταν με το καλό η ομάδα επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική . Παρότι οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, εν τούτοις το γήπεδο γίνεται ένα πραγματικό στολίδι και θέλουμε στο εγγύς μέλλον να αποτελέσει κόσμημα για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Ένας από τους αμέσως επόμενους στόχους μας, είναι η κατασκευή της κερκίδας, χωρητικότητας 500 θέσεων, απέναντι από τους πάγκους. Το συγκεκριμένο έργο έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και πλέον είμαστε εν αναμονή των προβλεπομένων διαδικασιών από πλευράς του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και προσωπικά από πλευράς του Δημάρχου, Κώστα Λέσση».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb