Αντιδρά ο Σ.Δ.Π. Κέρκυρας για το βιβλίο του Γιάννη Κρίκη - CorfuCorner.gr
09/11/2020

Αντιδρά ο Σ.Δ.Π. Κέρκυρας για το βιβλίο του Γιάννη Κρίκη

Την έντονη και δικαιολογημένη αντίδραση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας προκάλεσαν το εξώφυλλο και το περιεχόμενο του βιβλίου που εξέδωσε ο Γιάννης Κρίκης.


Ο παλαίμαχος Τρικαλινός ρέφερι υποπίπτει σε ανακρίβειες και αναληθείς αναφορές, γράφοντας ότι τα τελευταία 25 χρόνια οι διαιτητές ανήκουν στις κατά τόπους Ενώσεις, κάτι το οποίο δεν ισχύει, αφού η όποια ανάδειξη και εξέλιξη τους ουσιαστικά πιστώνεται στους Συνδέσμους.

Επ αυτού, ο Σ.Δ.Π. Κέρκυρας εκφράζει ορισμένες εύλογες απορίες και θέτει ρητορικά ερωτήματα προς τον κ. Κρίκη. Παραθέτουμε την σχετική ανάρτηση:


«Για το βιβλίο που έκδωσε ο κ Γιάννης Κρικης


Ερώτηση πρώτη
Για ποιο λόγο δεν αναφέρεται τους 53 συνδέσμους αφού από το 1995 μέχρι και το 2009 οι διαιτητές ήταν και είναι ακόμα και σήμερα στους συνδέσμους ΔΙΑΙΤΗΤΏΝ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ;


Ερώτηση δεύτερη
Τη σχέση έχει η διαιτητική εξέλιξη των διαιτητών με τις ενώσεις πώς και ποιοι τους αξιολόγησαν;


Ερώτηση τρίτη
Για ποιο λόγο αναφέρετε ότι είναι από το 1995 στις Ενώσεις οι διαιτητές;(αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.)


Ερώτηση τέταρτη
Να μας εξηγήσετε αυτά τα 25 χρόνια εξέλιξης ενώσεων και διαιτητών οι 3.585 διαιτητές απο που προήλθαν; ποιος τους ονόμασε διαιτητές; και από ποιες σχολές διαιτησίας; οι εκπαιδευτές και καθηγητές διαιτησίας από που προήλθαν και πώς έγιναν;
Και κάτι τελευταίο προς ενημέρωση οι επιτροπές διαιτησίας όλων των ενώσεων είναι πρώην διαιτητές οι οποίοι ανήκαν και ανήκουν σε σύνδεσμους διαιτητών ποδοσφαίρου.

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb