Ευοίωνες εξελίξεις για το γηπεδικό του Αγίου Νικολάου - CorfuCorner.gr
06/11/2020

Ευοίωνες εξελίξεις για το γηπεδικό του Αγίου Νικολάου

Θετικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου του Αγίου Νικολάου, καθώς ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών ν' αλλάξει ο φορέας υλοποίησης του έργου ανακατασκευής του αθλητικού σταδίου και αντί για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας να οριστεί ο Δήμος της Νότιας Κέρκυρας.


Συγκεκριμένα, στην προ ημερών συνάντηση που είχαν οι φορείς του χωριού με τον δήμαρχο Σπύρο Λέσση , ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι εντός του τρέχοντος μηνός το έργο θα ενσωματωθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.


Να υπενθυμίσουμε ότι η ανακατασκευή αυτή είναι εγκεκριμένη, ονοματισμένη και χρηματοδοτημένη με 275.100 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων και με ημερομηνία λήξης τις 31/12/2020.


Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση:

«Ως εκπρόσωπος του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Νικολάου, θέλω να δηλώσω ότι χαιρετίζουμε την είδηση που μας έδωσε ο φίλος και μέλος του συλλόγου, Νίκος Ρέβης, δικηγόρος, ο οποίος έχει επωμιστεί το βάρος της ευθύνης να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης του έργου του αθλητικού σταδίου Αγίου Νικολάου.


Σε συνάντηση που είχαν φορείς του χωριού με το δήμαρχο, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι εντός του τρέχοντος μηνός το έργο με την αρχική του επωνυμία, θα ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Νότιας Κέρκυρας για το 2020, το οποίο έχει πάρει παράταση.


Ο καθένας μπορεί να έχει τις επιφυλάξεις του και έτσι πρέπει, μέχρι να δούμε τι θα απογίνει τελικά.


Θεωρούμε όμως ότι η δέσμευση του δημάρχου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αν είναι ειλικρινής, είναι μια εξέλιξη θετική και ως τέτοια πέρα από τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές, μάς χαροποιεί όλους ιδιαίτερα, διότι δείχνει ότι ο δήμαρχος αποδέχτηκε και υποστηρίζει τελικά το δίκαιο αίτημα του χωριού μας».

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Φεβρουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης, Νήσα, Νήσος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb