30/10/2020

Πληθώρα κρουσμάτων κορωνοιού στον Εθνικό Περουλάδων!

Το CORFUCORNER.GR εδώ και αρκετές μέρες έχει επισημάνει ότι ο κορωνοϊός χτυπάει δυνατά την... πόρτα και των ποδοσφαιρικών σωματείων της Βόρειας Κέρκυρας. Δυστυχώς, επαληθευτήκαμε για το ρεπορτάζ μας!


Στο «στρατόπεδο» του Εθνικού Περουλάδων παρουσιάστηκαν τέσσερεις τουλάχιστον περιπτώσεις κρουσμάτων COVID 19, που σχετίζονται με ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για έναν παίκτη που επιβεβαιώθηκε ως θετικός, καθώς και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, του οποίου θετική είναι η σύντροφός του και ο ίδιος παρουσιάζει συμπτώματα, ενώ και ο "κολλητός" φίλος ενός τρίτου παίκτη είναι επίσης θετικός. Επίσης, θετικός είναι κι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας, που όμως την τελευταία διετία απέχει απο τις δραστηριότητες της.


Για τον λόγο αυτό, οι Περουλαδίτες ζήτησαν και πήραν από την ΕΠΣΚ την αναβολή του σαββατιάτικου (31/10) παιχνιδιού με την ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, κάτι το οποίο γνωστοποίησαν μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:


«Μετά από την έντονη κινητικότητα των τελευταίων ημερών από θετικά κρούσματα παιχτών του σωματείου μας και σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Α.Ε. ΑΡΊΛΛΑ - ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ αλλά και της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ σας ανακοινώνουμε την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου αγώνα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της Α.Ε. ΑΡΊΛΛΑ - ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ για τη στήριξη της αλλά και τον ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κύριο Γιώργο Κουλόπουλο και την επιτροπή που διαχειρίστηκε το θέμα για την αναβολή του αγώνα δείχνοντας ευαισθησία για την προσωπική και τη δημόσια υγεία.
Το ματς θα οριστεί εκ νέου από την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ σε εμβόλιμη αγωνιστική».


Από την δική της πλευρά, η Ένωση εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:


Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας του Σαββάτου 31.10.2020 μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΕΘΝ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ-ΑΟ ΚΕΝΤ ΑΡΙΛΛΑΣ, με βάση της απόφασης της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ (Διαχείριση κρουσμάτων COVID σε σωματεία) και των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
5
Δεκέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαβούλη, Σαββούλα, Σαβούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb