Γυμνάστρια στον ΟΦΑΜ η πρώην διαιτητίνα, Δήμητρα Ανδριώτη - CorfuCorner.gr
29/10/2020

Γυμνάστρια στον ΟΦΑΜ η πρώην διαιτητίνα, Δήμητρα Ανδριώτη

Μία τέως επόπτρια, η Δήμητρα Ανδριώτη, αποτελεί εδώ και μερικές μέρες μέλος του προπονητικού επιτελείου του ΟΦΑΜ, ο οποίος λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.


Στα 35 της και ούσα απόφοιτη ΤΕΦΑΑ, αποδέχτηκε την πρόταση της Διοίκησης του Σπύρου Κουρή για να αναλάβει καθήκοντα γυμνάστριας της ομάδας, θέση που εδώ και καιρό ήταν κενή, αφού η συνεργασία με τον Χρήστο Κασίμη δεν είχε ανανεωθεί. Η Ανδριώτη δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτεί, δεδομένου ότι και Αγιομαθίτισσα είναι, αλλά και το ποδόσφαιρο της αρέσει, ενώ της δίνονταν και η ευκαιρία να εξασκήσει το επάγγελμα που έχει σπουδάσεθι. Έτσι, από την προηγούμενη Παρασκευή (23/10) έπιασε κι επισήμως δουλειά στο σωματείο, φέρνοντάς του μάλιστα και γούρι, καθώς δύο μέρες αργότερα οι «κυανέρυθροι» πήραν μεγάλο «διπλό» στην Άρτα, κόντρα στην Αναγέννηση.


Γεννηθείσα στις 9 Ιουνίου 1985, στην Κέρκυρα, η πανέμορφη Δήμητρα είχε ονομαστεί διαιτητίνα το 2008, παίζοντας ως βοηθός σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο. Στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως ναυαγοσώστρια.


Τώρα πλέον, το τεχνικό τιμ του ΟΦΑΜ είναι τριμελές και απαρτίζεται από τους Σάββα Σιδερόπουλο (προπονητής), Δήμητρα Ανδριώτη (γυμνάστρια) και Παύλο Ανδριώτη (προπονητής τερματοφυλάκων).

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb