Η μεγάλη επιστροφή! Στο Εθνικό Στάδιο το ΑΟ Κέρκυρα – Ομόνοια - CorfuCorner.gr
21/10/2020

Η μεγάλη επιστροφή! Στο Εθνικό Στάδιο το ΑΟ Κέρκυρα – Ομόνοια

Μετά από 7 χρόνια και 6 μήνες, ζυγώνει η μεγάλη στιγμή που ο ΑΟ Κέρκυρα θα ξαναπατήσει στο χορτάρι του Εθνικού Σταδίου!


Πριν από λίγες μέρες, η Διοίκηση του Γιώργου Κολυτά υπέγραψε συμφωνητικό με την Επιτροροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας και πλέον άρχισε η... αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των «μπλαουγκράνα» στην φυσική και ιστορική τους έδρα. Για την επιστροφή τους στο «σπίτι» τους!


Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΚ, το παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Κέρκυρα - Ομόνοιας Γαστουρίου, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' τοπικής Κατηγορίας (Όμιλος Κέντρου), θα διεξαχθεί στο ΕΑΚΚ, το προσεχές Σάββατο (24/10), ενώ θα ξεκινήσει στις 15:30.


Να επισημανθεί ότι στην Ένωση ο ΑΟΚ είχε δηλώσει δύο έδρες για την φετινή σαιζόν: το Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας. Το προηγούμενο επίσημο εντός έδρας ματς, με τον Ποσειδώνα Βιταλάδων για το Κύπελλο (το Σάββατο 3 Οκτωνρίου), είχε πραγματοποιηθεί στο Κοντόκαλι. Όσον αφορά τις προπονήσεις της ομάδας, αρχικά γινόντουσαν στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου και κατόπιν στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι.


Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, το προ τριών εβδομάδων άρθρο της ιστοσελίδας μας, στο οποίο είχαμε αναφέρει ότι το «καραβάκι» θα ντεμπουτάρει στο Εθνικό Στάδιο στην αναμέτρηση με την Ομόνοια. Το ΕΑΚΚ θα χρησιμοποιείται μόνο για τους αγώνες του σωματείου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Φεβρουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης, Νήσα, Νήσος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb