Αναβαθμίστηκαν τα αποδυτήρια και τα γραφεία του γηπέδου Πετριτή - CorfuCorner.gr
21/10/2020

Αναβαθμίστηκαν τα αποδυτήρια και τα γραφεία του γηπέδου Πετριτή

Το Δ.Σ του Αστέρα Πετριτή, η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με υψηλούς στόχους και οράματα για την ομάδα, για μια ακόμη ποδοσφαιρική σαιζόν, φρόντισε να βάλει μια δυνατή «πινελιά» για την ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στις οποίες εδρεύει το σωματείο.


Τούτη τη φορά, οι ιθύνοντες των «κόκκινων» αποπεράτωσαν τις εργασίες για την βελτίωση των χώρων των αποδυτηρίων και των γραφείων του συλλόγου στο Δημοτικό γήπεδο Πετριτή, τα οποία -χωρίς υπερβολή- παρουσιάζουν πλέον εικόνα επαγγελματικών Κατηγοριών!


Εδώ, θα πρέπει να επισημανθεί ότι παρόλο που η συγκεκριμένη αθλητική υποδομή ανήκει στον Δήμο, εντούτοις η Διοίκηση του Σπύρου Κουρτέση, με προσωπικές δαπάνες, αλλά και με την συμβολή φίλων της ομάδας, προχωρούν σταδιακά στην αισθητή καλυτέρευση και αισθητική μεταμόρφωση των εγκαταστάσεων.


Στόχος των Πετριτιωτών, μεταξύ άλλων, είναι στο άμεσο μέλλον το συγκεκριμένο γήπεδο να μπορέσει να αποκτήσει τις προδιαγραφές αδειοδότησης και χρήσης για την Γ΄ Εθνική, ούτως ώστε όταν το σωματείο επιστρέψει στην εν λόγω Κατηγορία, να μην αναγκαστεί να «ξεσπιτωθεί», όπως είχε συμβεί την περίοδο 2016 - 2017, όπου είχε φιλοξενηθεί στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το συγκρότημα της νότιας Κέρκυρας:

«Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση των καινούριων αποδυτηρίων και γραφείων της ομάδας μας.


Ευχαριστούμε θερμά το συγχωριανό μας, Σωκράτη Στούπα, για την πολύτιμη βοήθεια του.»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Φεβρουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης, Νήσα, Νήσος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb