Ούτε ένα «ευχαριστώ» στον Σπύρο Κολυτά! - CorfuCorner.gr
16/10/2020

Ούτε ένα «ευχαριστώ» στον Σπύρο Κολυτά!

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο διαιτητής Σπύτος Κολυτάς γνωστοποίησε, εντελώς αιφνιδίως, την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, προκαλώντας την έκπληξη των πάντων!


Τα τελευταία χρόνια, ο Κολυτάς αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους και πιο αξιόλογους ρέφερι της Κέρκυρας, ενώ θεωρούνταν σχεδόν δεδομένο ότι σύντομα θα έπαιρνε προαγωγή στον πίνακα της Super League 1. Παρ' όλα αυτά, όμως, μόλις στα 33 του, αποφάσισε να... κρεμάσει την σφυρίχτρα του.


Είναι, λοιπόν, απορίας άξιο για ποιο λόγο υ ΕΠΣ Κέρκυρας δεν εξέδωσε κάποια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το πρόσωπο του (τέως πλέον) διαιτητή. Αυτό δεν είναι αχαριστία; Ευχαριστήριο, ωστόσο, δεν είδαμε ούτε από την πλευρά του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, παρόλο που ο Κολυτάς, στην «αποχαιρετιστήρια» ανάρτησή του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΣΔΠΚ.


Ο Σπύρος Κολυτάς, σφύριξε στο τοπικό, στην Δ' Εθνική, στην Γ' Εθνική, στην Football League 2, στην Football League, στην Super League 2 κι έπαιξε και ως τέταρτος στην Super League 1. Επί 16 συναπτά έτη, υπηρέτησε την διαιτησία με ήθος και συνέπεια, διαφημίζοντας με την παρουσία του το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στο πανελλήνιο. Αυτού του ανθρώπου, λοιπόν, αυτού του σπουδαίου αθλητή, δεν του αξίζει ένα «μπράβο»; Δεν του αξίζει ένα απλό «ευχαριστώ» για την μεγάλη και αναμφισβήτητη προσφορά του;


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb