Ρύθμιση της οφειλής της ζητάει από το ΕΑΚΚ η Κασσιόπη - CorfuCorner.gr
10/10/2020

Ρύθμιση της οφειλής της ζητάει από το ΕΑΚΚ η Κασσιόπη

Μέσω επιστολής που απέστειλε , στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑ Κ Κέρκυρας, Σταμάτη Λυκούρη και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο ΑΟ Κασσιώπη ζητά να γίνει ρύθμιση της παλιάς οφειλής του, προς το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο, καθώς και μείωση κατά το ήμισυ του μισθώματος χρήσης του γηπέδου..


Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,


Όπως γνωρίζεται πλέον η ομάδα μας δεν αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, σας αναφέρουμε δε ότι η ομάδα την τελευταία τετραετία προκειμένου να μπορεί να αγωνίζεται στο ΕΑΚ Κερκύρας και να εκπροσωπεί επάξια το νησί μας στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχει δαπανήσει το συνολικό ποσό των 310.000€, ως κάτωθι:


Α) το ποσόν των 165.000 € για μισθώματα

Β) το ποσόν των 110.000€ για τη συντήρηση του χλοοτάπητα (βάσει προδιαγραφών τηλεοπτικών μεταδόσεων-NOVA) καθώς επίσης και το ποσόν των 35.000€ για αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού, η οποία ήταν απαραίτητη για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και για τη συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα.


Δυστυχώς την τελευταία αγωνιστική περίοδο 2019-20 εκτός των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετώπιζε η ομάδα, προστέθηκε επί πλέον και το πρόβλημα της πανδημίας, με αποτέλεσμα να σταματήσουν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα και αυτομάτως η προσπάθεια της ομάδας μας, που πάλευε να παραμείνει στις επαγγελματικές κατηγορίες.


Με την παρούσα επιστολή μας και προκειμένου να διευθετήσουμε την οφειλή μας, αιτούμαστε ρύθμιση με τουλάχιστον 50% μείωση της οφειλής, για την μίσθωση του ΕΑΚ Κερκύρας αγωνιστικής περιόδου 2019-20, εφόσον αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (Βάσει Υπουργικών αποφάσεων περί αναστολών λειτουργίας Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών, λόγω πανδημίας). Καθώς επίσης, όπως συμψηφιστεί το κονδύλι της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού του σταδίου, βάσει συμφωνίας μας με την προηγούμενη Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ και σύμφωνα με τα τιμολόγια, που σας είχαμε καταθέσει. Αναμένουμε από πλευρά σας ορισμό συνάντησης για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Για την ΠΑΕ ο πρόεδρος Γιώργος Ζαρκάδας.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb