Κωνσταντινέας: «Φιλιππινέζοι και μαριονέτες των παραγόντων οι τηλεκριτικοί διαιτησίας»! - CorfuCorner.gr
09/10/2020

Κωνσταντινέας: «Φιλιππινέζοι και μαριονέτες των παραγόντων οι τηλεκριτικοί διαιτησίας»!

Άστραψε και βρόντηξε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, εναντίον των τηλεκριτικών διαιτησίας, εννοώντας προφανώς τους Τάσο Κάκο (OPEN TV), Παναγιώτη Βαρούχα (ΕΡΤ) και Ηρακλή Τσίκινη (MEGA CHANNEL), ενδεχομένως και τον Κώστα Ακρίδα (ΕΡΑ ΣΠΟΡ).


Μιλώντας την περασμένη Τρίτη (6/10) στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο Μεσσήνιος παλιός ρέφερι (του οποίου είχαν ανατινάξει τον φούρνο) και τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε δριμεία κριτική στους πρώην διαιτητές, που σήμερα βγαίνουν στις αθλητικές εκπομπές και σχολιάζουν όχι μόνο τις επίμαχες φάσεις των παιχνιδιών, αλλά και τους συναδέλφους τους και τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτεμπεργκ. Τους χαρακτήρισε «Φιλιππινέζους» και «μαριονέτες» των παραγόντων, καταγγέλλοντας τους ότι επιδίδονται σε «ανθρωποφαγία» και κατηγορώντας τους ότι επηρεάζουν τους διαιτητές και την φίλαθλη κοινή γνώμη.


Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντινέας ανέφερε τα εξής:

«Τους πρώην διαιτητές, που βγαίνουν δημοσίως και σχολιάζουν τις φάσεις των αγώνων και κριτικάρουν τους συναδέλφους τους, τους θεωρώ όλους απαράδεκτους. Τους θεωρώ διαιτητικούς Φιλιππινέζους, από όποιο σωματείο και να υποστηρίζονται, σε όποιο κανάλι και να εργάζονται. Εγώ σεβάστηκα την διαιτησία, αυτοί όμως δεν την σεβάστηκαν ποτέ. Όταν βλέπουμε πρώην διαιτητές και νυν τηλεκριτικούς να γίνονται μαριονέτες μεγάλων παραγόντων, επειδή εργάζονται σε ένα κανάλι, φανταστείτε τι άποψη έχει η φίλαθλη κοινή γνώμη. Προκαλούν τους φιλάθλους να προβούν σε άλλες καταστάσεις. Συμπεριφέρονται λες και δεν έχουν περάσει από τον χώρο της διαιτησίας. Είναι ποδοσφαιρικοί Φιλιππινέζοι παραγόντων και δεν πρέπει να τους δίνει καμία σημασία ο κόσμος. Προσωπικά, είμαι εναντίον των τηλεκριτικών διαιτησίας. Οι καναλάρχες παράγοντες δεν θα βάζουν μπροστά πρώην διαιτητές, για να επηρεάζουν την φίλαθλη κοινή γνώμη. Τελείωσαν αυτά. Όταν υπάρχει ανθρωποφαγία στα κανάλια, φυσικό είναι οι διαιτητές να επηρεάζονται. Και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει κάτω, θα τον σχολιάσουνε λάθος. Τώρα κάθονται και κρίνουν τους διαιτητές και τον αρχιδιαιτητή, όταν όμως οι ίδιοι φορούσανε κοντά παντελονάκια, καθόντουσαν σούζα. Σήμερα επιβιώνουν οι ποδοσφαιρικοί διαιτητικοί Φιλιππινέζοι, οι... yes sir».

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb