30/09/2020

Κάκος: «Ο Κλάτεμπεργκ είναι απαράδεκτος και δημιουργεί σύγχυση και μπάχαλο»!

Σφοδρή επίθεση, με σκληρές εκφράσεις, εναντίον του νέου Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτεμπεργκ, εξαπέλυσε ο Τάσος Κάκος, μέσω σχολίων του στις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης του OPEN, με αφορμή την κριτική του Άγγλου αρχιδιαιτητή στην διαιτησία ενός αγώνα της Super League 1.


Αρχικά, την περασμένη Κυριακή (27/9), μιλώντας στην εκπομπή «TOTAL FOOTBALL», ο Κερκυραίος παλαίμαχος διεθνής ρέφερι (και νυν τηλεκριτικός διαιτησίας), ανέφερε τα εξής;
«Αυτά να τα πει κάπου αλλού ο Κλάτεμπεργκ. Δεν μπορεί να βγάζει δικούς του κανόνες. Υποτιμά τη νοημοσύνη μας και τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων. Δεν μπορεί να έρχεται εδώ πέρα και να νομίζει ότι είμαστε ιθαγενείς. Είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτος.Όταν έρχεται και διαψεύδει τον κανονισμό και αυτά που βλέπουμε και βγάζει δικούς του κανονισμούς, αυτό είναι. Απαράδεκτος λίαν επιεικώς. Δεν μπορεί να μας βγάλει στραβούς. Εδώ, δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα, μια σύγχυση, δηλαδή θα γίνει ένα χάος. Ο Κλάτεμπεργκ μεροληπτεί υπέρ μιας ομάδας».


Εξάλλου, την επόμενη μέρα (Δευτέρα 28/9), στην εκπομπή «Η ΔΙΚΗ», ο Κάκος είπε μεταξύ άλλων:
«Δεν είναι δυνατόν αυτός που ορίζει τους διαιτητές, ο ίδιος άνθρωπος να κάθεται μετά και να τους κρίνει. Αυτό δεν είναι σωστό, δεν υπάρχει αξιοπιστία. Είναι σαν να κρίνει τον ίδιο του τον εαυτό. Υποτιμάει τη νοημοσύνη μας και προσπαθεί το άσπρο να το να κάνει μαύρο. Αυτό που κάνει, είναι παραπληροφόρηση. Προσπαθεί να καλύψει τον διαιτητή και τον εαυτό του. Δημιουργεί ένα μπάχαλο. ¨Όταν λέω άλλα εγώ, άλλα ο Κανονισμός και άλλα ο Κλάτεμπεργκ, δημιουργείται μια σύγχυση, η οποία θα προξενήσει άλλα προβλήματα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Αυτοί έρχονται εδώ για να βοηθήσουν ή για να κάψουν; Ο διαιτητής Ζαχαριάδης κάηκε από τις ενέργειες του αρχιδιαιτητή».

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb