29/09/2020

Υποψηφιότητα του Σπύρου Γιαννιώτη για την Προεδρία της ΚΟΕ

Ο βετεράνος Κερκυραίος Ολυμπιονίκης κολύμβησης και μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ελληνικού αθλητισμού , Σπύρος Γιαννιώτης, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

 

 

Γεννημένος στο Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο του 1980, μεγαλωμένος όμως στην Κέρκυρα, αποτελεί τον μοναδικό Έλληνα αθλητή με τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το υδάτινο στοιχείο όσο κανείς άλλος και είναι πλέον πρόθυμος να το υπηρετήσει από το πόστο που κατέχει εδώ και δεκαετίες ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

 


Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιαννιώτης αναφέρει - μεταξύ άλλων- πως οι γνώσεις και η εμπειρία του θα συνδυαστούν με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο των αθλημάτων του Υγρού Στίβου, έχοντας δίπλα του μια ομάδα με τεχνογνωσία για όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν τα επόμενα χρόνια.


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:

«Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις.


Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής.


Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής.


Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία.


Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου.
Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικης κολύμβησης, των καταδύσεων.
Το ταξίδι συνεχίζεται.......


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
1
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Δαβίδ, Δαυίδ, Δαμιανός, Δαμιανή, Διόνυσος, Κομνηνός, Κοσμάς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb