Κοιτάξτε τα του οίκου σας, εκεί στις Καρουσάδες! - CorfuCorner.gr
18/09/2020

Κοιτάξτε τα του οίκου σας, εκεί στις Καρουσάδες!

Τους λες την αλήθεια και την πραγματικότητα, εκείνοι όμως αντί να παραδεχτούν τα λάθη τους και να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα», σε υβρίζουν και σε προσβάλουν!

 

 

 

Αναφερόμαστε στην περίπτωση της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, ορισμένοι παράγοντες της οποίας «τα έχωσαν» στο CORFUCORNER.GR επειδή τολμήσαμε να γράψουμε τα γεγονότα, τα οποία (δυστυχώς γι' αυτούς) είναι αδιάψευστα!

 

 

 

Πρώτα, τηλεφώνησε σε συντάκτη της ιστοσελίδας μας κάποιος κύριος Σπύρος Βλασερός, ο οποίος μας συστήθηκε ως Γενικός Αρχηγός του σωματείου. Ο συγκεκριμένος κύριος, εμφανίστηκε ενοχλημένος από το δημοσίευμά μας με τίτλο «Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην Ολυμπιάδα!» και μας ζήτησε εξηγήσεις για το εν λόγω ρεπορτάζ. Όταν του αναφέραμε ότι από την ομάδα του έχουν αποχωρήσει οκτώ ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα, ενώ ένας ακόμη (ο Γρηγόρης Χανδρινός) έχει ξεκαθαρίσει ότι θα φύγει κι αυτός, ο προαναφερόμενος παράγοντας δεν ήξερε τι να μας πει.

 

 

 

Εν συνεχεία, όταν στο σάιτ μας «ανέβηκε» το ρεπορτάζ με τίτλο «Φιλική εφτάρα του Αχιλλέα επί της Ολυμπιάδας», ένας κύριος Κώστας Μπαντούνος, με το παρατσούκλι «Κούδας», φαίνεται πως πειράχτηκε πολύ και ανήρτησε σχόλιο, ειρωνευόμενος την αντικειμενικότητά μας κι επισημαίνοντας ότι δεν πηγαίνουμε στο γήπεδο. Φαίνεται πως ο εν λόγω κύριος ζει στην... παλαιολιθική εποχή! Δεν γνωρίζει ότι σήμερα, όπου η τεχνολογία είναι ανεπτυγμένη, σχεδόν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν την δουλειά τους βασιζόμενα στο τηλέφωνο και στο ίντερνετ. Στην δική μας περίπτωση, παραδείγματος χάρη, δεν είναι δυνατό ένας δημοσιογράφος να γράψει για περίπου δέκα φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν την ίδια μέρα και ο άνθρωπος αυτός να έχει πάει ταυτόχρονα και στα δέκα γήπεδα. Αυτονόητα πράγματα είναι αυτά. Τώρα, όσον αφορά την αντικειμενικότητά μας, αυτό έγκειται στην προσωπική κρίση του καθενός. Το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί στο ακέραιο όλα τα άρθρα της ιστοσελίδας μας, τα μαρτυράει όλα. Απλά, η αλήθεια πολλές φορές τσούζει, έτσι δεν είναι κύριε Μπαντούνε;

 

 

 

Αμ ο άλλος; Ένας κύριος Αλέκος Κουρσάρης, γνωστός και ως «Μόντος», που επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. της Ολυμπιάδας, μας είπε με αυστηρότητα ότι «γράφουμε μαλακίες»! Φυσικά, του απαντήσαμε στο ανάλογο «ευγενικό» ύφος και του κλείσαμε το τηλέφωνο!

 

 

 

Αγαπητοί «φίλοι», εκεί στις Καρουσάδες, για... ηρεμήστε λιγάκι και... πάρτε το αλλιώς! Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι και τα σάιτ, για το ότι η ομάδα σας βρίσκεται σε αποσύνθεση και παρουσιάζει εικόνα διάλυσης! Δεν φταίνε οι άλλοι, που σας εγκατέλειψε σχεδόν το μισό περσινό ρόστερ του σωματείου σας. Δεν σας φταίνε οι άλλοι, που χάσατε ένα σωρό αξιόλογους ποδοσφαιριστές, παρόλο που για πολλούς εξ αυτών είχατε ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν. Δεν σας φταίνε οι άλλοι, που στα φιλικά παιχνίδια η Ολυμπιάδα τρώει «εφτάρες» και που ηττάται στην έδρα της από ομαδούλες της σειράς, όπως ο ΠΑΟ Σφακιανάκης. Δεν σας φταίνε οι άλλοι, που εμπιστεύεστε για προπονητή έναν άνθρωπο που πριν από ενάμιση χρόνο είχε παρατήσει την ομάδα σας στα... κρύα του λουτρού, για να πάει στον Κρόνο Αργυράδων, εσείς όμως ύστερα από μερικούς μήνες τον ξαναπροσλάβατε. Ούτε φταίνε οι άλλοι, που μερικοί σημερινοί παίκτες σας είναι απείθαρχοι και πλακώνονται στο ξύλο με αντιπάλους, κατά την διάρκεια φιλικών αγώνων.

 

 

 

Επομένως, αξιότιμοι κύριοι της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, κουλάρετε και κάντε την αυτοκριτική σας! Κοιτάξτε τα του οίκου σας και μην ψάχνετε απεγνωσμένα για... αόρατους εχθρούς!

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb