06/09/2020

Χρ. Κούρκουλος: «Η αντιπολίτευση δημιουργεί αναξιοπιστία στο Πρωτάθλημα»!

Σε νέες καταγγελίες εις βάρος της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Κέρκυρας προέβη ο Χριστόδουλος Κούρκουλος, απαντώντας σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».Σε δηλώσεις του στο CORNER.GR, ο Γ' Αντιπρόεδρος της Ένωσης (και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων), κατηγορεί την μειοψηφία ότι συμβάλει στην ανυποληψία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, ενώ επισημαίνει ότι πολύ σύντομα θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα του λογιστικού ελέγχου, όπου θα αποδειχτεί ότι στα οικονομικά της διοργανώτριας αρχής δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.


«Διάβασα μια ανυπόγραφη ανακοίνωση της ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και πραγματικά εκπλήσσομαι. Αμφισβητούν τον λογιστή κύριο Πέρρο, με τον οποίο στις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, το 2016, ήταν συνυποψήφιοι. Αντίθετα, εμείς τον διατηρήσαμε ως λογιστή της Ένωσης. Σε λίγες μέρες θα εκδοθεί το πόρισμα των λογιστών και θα καταλάβουν όλοι ότι δεν υπήρχε λόγος καταψήφισης των οικονομικών πεπραγμένων μας», ανέφερε αρχικά ο κ. Κούρκουλος.


Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Πυργιώτης και ο Κιλκισιώτης παράγοντες, στους οποίους αναφέρεται η αντιπολίτευση, επί 40 χρόνια διαμένουν και δραστηριοποιούνται στο νησί και τρέχουν κάθε μέρα, σε συνεργασία με όλους μας, για να λύσουμε τα προβλήματα της ΕΠΣΚ και του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και για να διοργανώσουμε τα Πρωταθλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αντιθέτως, κανένα μέλος της αντιπολίτευσης δεν αποδέχθηκε θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο και στις Επιτροπές, ώστε να λύσουμε από κοινού τα προβλήματα των σωματείων. Και επιμένω ότι τα στελέχη της αντιπολίτευσης, με τις ενέργειες και τις πράξεις τους, δημιουργούν αναξιοπιστία στο Πρωτάθλημα. Το λέω και το υπογράφω Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο κόσμος, το ξέρουνε πολύ καλά και οι παράγοντες των ομάδων».


 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
29
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb