ΠΑΕ Κασσιόπη… ώρα μηδέν! - CorfuCorner.gr
13/08/2020

ΠΑΕ Κασσιόπη… ώρα μηδέν!

Το CORFU CORNER.GR έχει ασχοληθεί πάμπολλες φορές με την υπόθεση του ΑΟ Κασσιώπη, είτε με άρθρα, είτε με ρεπορτάζ, είτε με τις συνεχείς αποφάσεις που εκδίδει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για τις πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με συνέπεια την απειλή για αφαίρεση αντιστοίχων βαθμών!


Τα πράγματα είναι προφανή! Η κατρακύλα δεν έχει τέλος! Κι ενώ όλα τα σωματεία της Super League 2 κάνουν κινήσεις (πρόσληψη προπονητών, μεταγραφές, εργομετρικές εξετάσεις, , προπονήσεις, πλάνα για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια), στην Κέρκυρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου, όχι μόνο είναι εξαφανισμένοι, όχι μόνον δεν έχουν βγεί να εκδώσουν κάποια ανακοίνωση, αλλά παίζουν και με τον ψυχισμό των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι περισσότεροι εκ των οποίων φημολογείται οτι θέλουν να αποδεσμευτούν και να πάνε σε άλλους συλλόγους! Δηλαδή, με το... έτσι θέλω και χωρίς καμία λογική εξήγηση, παρακρατούν τα δελτία παιδιών, που έχουν ως όνειρα και στόχους στο ποδόσφαιρο και επιθυμούν να παίξουν και να διακριθούν! Είναι τραγικό το γεγονός ότι στην διοίκηση δεν υπάρχει κάποιος «παντελονάτος» που να βγεί και να πεί υπέυθυνα το τι μέλει γενέσθαι με την Κασσιώπη!


Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και της Κ19, η ακόμα και οι γονείς τους, ψάχνουν να βρούν έναν άνθρωπο για να συνεννοηθούν, αλλά τα γραφεία της ΠΑΕ είναι ερμητικά κλειστά, τα τηλεφωνήματα παραμένουν αναπάντητα και αν τυχόν βρεθούν στο Λιστόν με κάποιους από τους κυρίους του υποτιθέμενου Δ.Σ που διατηρούν χώρους εστίασης στην εν λόγω πλατεία ,η απάντηση είναι στερεότυπη: «Α δεν ξέρω εγώ αποταθείτε αλλού»!!


Και λίγη ντροπή δεν βλάπτει! Τι περιμένετε ακριβώς για να παραδεχτείτε το «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» και να αποδεσμεύσετε όποιον έχει απομείνει, ούτως ώστε να κοιτάξει το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;


Αλήθεια κύριοι, τι ευελπιστείτε από την στιγμή που το... ταμείο είναι μείον; Να κατεβάσετε ομάδα; Να πληρώνετε τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τις διαιτησίες, τους γιατρούς,τα ταξίδια την ενοικίαση του γηπέδου, τα τεστ για κορωνοϊό και γενικά όλα τα υπόλοιπα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν για να λέγεστε αξιοπρεπές σωματείο; Ούτε τα γραφεία καν δεν λειτουργούν για να μην πούμε για τα χρέη προς τα Δημόσια Ταμεία (ΙΚΑ Εφορία) που έχουν σπάσει τα κοντέρ...


Αλλά και η πιθανότητα να παίξει η Κασσιώπη στο νέο Πρωτάθλημα με κόσμο στο γήπεδο, εφόσον φυσικά το επιτρέψει ο ΕΟΔΥ, φαντάζει... όνειρο θερινής νυκτός με τα καμώματα σας. Ποιος θα έρθει να θυσιάσει έστω και ένα 5ευρω με την αλαζονική στάση που έχετε επιδείξει; Μόνοι σας βάλατε τα χέρια και βγάλατε τα μάτια σας με την ευθυνοφοβία που σας διέπει από την μια και από την άλλη που φερόσαστε ως «δικτάτορες» και δεν ελευθερώνετε ότι έμψυχο υλικό έχει απομείνει στο σωματείο!


Είσαστε άξιοι της μοίρας σας, διότι έτσι που καταντήσατε την ομάδα, ίσως πλέον δεν θα βρεθεί ούτε ένας Κερκυραίος φίλαθλος να συμπαρασταθεί και να συμπονέσει τα κατορθώματα σας και μάλλον αυτός είναι και ένας από τους λόγους που απέχετε παντελώς από τα Μ.Μ.Ε και τα social media και είναι ταπεινωτικό αντί για «like», να παίρνετε ειρωνεύτηκα σχόλια και «έλεος».

 

Άρθρο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ  

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Φεβρουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης, Νήσα, Νήσος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb