11/08/2020

Διαψεύδει ο Γιάννης Μουζακίτης ότι προσκολλάει στην αντιπολίτευση

Αίσθηση και έκπληξη προκάλεσε η προ μερικών ημερών αιφνίδια παραίτηση του Γιάννη Μουζακίτη από την θέση του Β' Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κέρκυρας.Ο «Χατζούρης», που επί πάρα πολλά χρόνια υπηρέτησε τις Διοικήσεις των Ανδρέα Προβατά και Παναγιώτη Ποζιδη, ενοχλήθηκε πολύ από τον τρόπο λειτουργίας του σημερινού προεδρείου της Ένωσης και αποφάσισε «να τα βροντήξει» και να ανεξαρτητοποιηθεί.


Επειδή τώρα τελευταία ακούγεται έντονα ότι ο Μουζακίτης σκοπεύει να αλλάξει «στρατόπεδο» και να προσκολλήσει στην αντιπολίτευση, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΣΚ, το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε μαζί του και του έθεσε σχετικό ερώτημα. Εκείνος, όμως, μας διέψευσε τις φήμες...


«Δεν έχω συνάψει συνεργασία με την αντιπολίτευση και ούτε σκοπεύω να το πράξω στο μέλλον. Με τα διοικητικά της Ένωσης και του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, προτίθεμαι να ξαναασχοληθώ μόνο στην περίπτωση που θα υπάρξει κάτι καινούργιο, δηλαδή μια νέα πνοή», μας δήλωσε ο Αυλιωτινός παράγοντας.


Όσον αφορά τους λόγους που αποφάσισε «να γυρίσει την πλάτη» στην Διοίκηση Ποζίδη, μας ανέφερε: «Κατ' αρχάς, δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τον αντιδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας του προεδρείου. Επίσης, δεν γινόταν να ανεχτώ άλλο την απαξιωτική συμπεριφορά που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου ορισμένα μέλη της παράταξής μου. Γι' αυτό και ανεξαρτητοποιήθηκα και μέχρι την λήξη της θητείας του Δ.Σ. θα ψηφίζω κατά συνείδηση».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
29
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb