Κατάντια της Ένωσης! - CorfuCorner.gr
08/08/2020

Κατάντια της Ένωσης!

Ουκ ολίγες φορές, έχουμε «καυτηριάσει» την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΣ Κέρκυρας. Το βαρέλι, όμως, φαίνεται να μην έχει πάτο!Ποια είναι τα... φρέσκα κουλούρια; Προχθές Πέμπτη (6/8), αργά το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο του Κανονιού, με θέματα ημερήσιας διάταξης την οργάνωση του νέου Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας και τον ανασχηματισμό του Δ.Σ., μετά την παραίτηση-ανεξαρτητοποίηση του Β' Αντιπροέδρου, Γιάννη Μουζακίτη. Ωστόσο, η συνεδρίαση εν τέλει ματαιώθηκε.


Ποιος ο λόγος; Όπως πληροφορηθήκαμε, το παρόν έδωσαν μόνον τέσσερα ή πέντε μέλη της Διοίκησης Ποζίδη, ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν παραβρέθηκε κανείς. Κατόπιν τούτου, η συνεδρίαση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, διότι -βάσει κανονισμού- επιβάλλονταν να υπάρχει πλειοψηφία, δηλαδή να παρίστανται τουλάχιστον τα έξι από τα έντεκα μέλη του Συμβουλίου. Κάτι το οποίο δεν συνέβη.


Μάλιστα, όπως γράφτηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κάποιο επιπλέον στέλεχος του Δ.Σ. περιφερόταν στον χώρο της συγκέντρωσης, αλλά αποχώρησε, προκειμένου να μην υπάρξει πλειοψηφία και να μην γίνει η συνεδρίαση!


Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, κύριοι; Τι ντροπής πράγματα; Και το ερώτημά μας απευθύνεται τόσο προς το προεδρείο της ΕΠΣΚ, όσο και προς την αντιπολίτευση. Το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο... σημείο μηδέν, τα σωματεία αγωνιούν για το μέλλον τους, εν τούτοις όμως ορισμένοι παράγοντες της Ένωσης είτε απέχουν, είτε παιδιαρίζουν! Πλήρης ανευθυνότητα!


Η ΕΠΣ Κέρκυρας, λόγω γεωγραφικής θέσης και λόγω πληθώρας ομάδων-μελών, θα μπορούσε να αποτελέσει μια Ένωση-πρότυπο. Αντιθέτως, όμως, η εικόνα που παρουσιάζει σε οργανωτικό επίπεδο και στον τομέα της λειτουργίας, είναι οικτρή και απαξιωτική προς το λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου. Έχει καταντήσει σε... ΕΠΣ Κωλοπετινίτσας!

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb