«Κόλλημα» του Κουλόπουλου με τους δύο Ομίλους στην Α1’ - CorfuCorner.gr
26/07/2020

«Κόλλημα» του Κουλόπουλου με τους δύο Ομίλους στην Α1’

Παρόλο που στις πρόσφατες συσκέψεις του προεδρείου της ΕΠΣ Κέρκυρας με τα σωματεία του νησιού, πάρα πολλές ομάδες της Α1' Κατηγορίας είχαν εκφράσει την διαφωνία τους ως προς την διεξαγωγή του νέου Πρωταθλήματος σε δύο Ομίλους, εν τούτοις εκεί στην Ένωση δεν φαίνεται να το έλαβαν σοβαρά υπόψη αυτό το μήνυμα.

 

 

Υπέρμαχος της διαίρεσης της Α1', είναι ο Γώργος Κουλόπουλος, ο οποίος δείχνει να έχει πάρει το πράγμα προσωπικά και... πατριωτικά! Πραγματικό... κόλλημα έχει φάει ο Γενικός Γραμματέας της διοργανώτριας αρχής! Μάλιστα, προκειμένου να ισχυροποιήσει την θέση του, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη εμφάνισε ορισμένα έγγραφα, βάσει των οποίων μερικά σωματεία εισηγούνται την δημιουργία Ομίλων.

 

 

Η απορία μας, είναι εύλογη... Πώς έτσι ξαφνικά κάποιες ομάδες αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στην ΕΠΣΚ; Έγινε αυθόρμητα, ή μήπως έπειτα από συνεννόηση; Εννοούμε, δηλαδή, ότι μπορεί ο Κουλόπουλος να τους ζήτησε να στείλουν έγγραφο, προκειμένου να έχει ένα «δυνατό χαρτί» στα χέρια του. Εκφράζουμε απλά μια υποψία...

 

Όπως πληροφορηθήκαμε, στη συνάντηση της ΕΠΣ Κέρκυρας με τους συλλόγους του βορρά, στις 8 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Ποζίδης, είχε διαψεύσει ότι υπάρχει σκέψη για διχοτόμηση της Α1' Κατηγορίας, ωστόσο ο Γιώργος Κουλόπουλος, σε «πηγαδάκι» που είχε με εκπροσώπους ομάδων, τους είπε ότι για το θέμα θα κληθούν να αποφασίσουν τα σωματεία, όπως κι έγινε, αφού υπάρχει σχετικό κάλεσμα για αύριο Δευτέρα.

 

 

Να, λοιπόν, που μας γεννιούνται δύο ακόμη ερωτήματα... Πρώτον, κύριοι Ποζίδη και Κουλόπουλε, πώς είναι δυνατόν να θέλετε να βοηθήσετε το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, όταν δεν μπορείτε καν να συνεννοηθείτε μεταξύ σας για απλά πράγματα; Και δεύτερον, ποιος διάολε κάνει τελικά κουμάντο σ' αυτή την Ένωση; Ο Πρόεδρος ή ο Γενικός Γραμματέας;

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb