«Τους έγραψε κανονικά» ο Υφυπουργός! - CorfuCorner.gr
21/07/2020

«Τους έγραψε κανονικά» ο Υφυπουργός!

Ως γνωστόν, τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκε την Κέρκυρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε διαδοχικές συσκέψεις με φορείς και σωματεία του νησιού.

 

 

Ο κ. Αυγενάκης έκανε «αυτοψία» στο ΕΑΚ Κέρκυρας και συνομίλησε με την Επιτροπή Διοίκησης του Αθλητικού Κέντρου, παραβρέθηκε στην Περιφέρεια, καθώς και στο Τεχνικό Επιμελητήριο, εκεί όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους συλλόγων από όλα τα σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος, κρίκετ κ.α.). Μέχρι και στα γραφεία του (ανενεργού εδώ και 11 χρόνια) Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας πήγε, όπου κουβέντιασε με τα μέλη του Δ.Σ. Μοναδική απούσα στην ατζέντα του Υφυπουργού, ήταν η ΕΠΣ Κέρκυρας!

 

 

Το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται από πληθώρα σημαντικών προβλημάτων. Προβλήματα οικονομικά, προβλήματα οργανωτικά, προβλήματα με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Όλα αυτά τα πολύ σοβαρά ζητήματα, θα έπρεπε η Διοίκηση των Ποζίδη και Κουλόπουλου να τα θέσει υπόψιν του ανωτάτου πολιτειακού εκπροσώπου του αθλητισμού και να του ζητηθεί να μεριμνήσει για την άμεση εξεύρεση λύσεων. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, με συνέπεια να... πετάξει η μεγάλη ευκαιρία!

 

 

Το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήρθε στο «Νησί των Φαιάκων» και τους είδε όλους, αγνοώντας ωστόσο επιδεικτικά την ΕΠΣΚ, γράφοντάς την στα... παλαιότερα των υποδημάτων του ούτε κολακευτικό είναι, ούτε απαρατήρητο μπορεί να περάσει. Εδώ και πάρα-πάρα πολύ καιρό, οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής επιδεικνύουν προκλητική αδιαφορία για όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς τους και κυριολεκτικά τα... έχουν φορτώσει στον κόκορα! Λειτουργούν λες και κάνουν ...καταναγκαστικά έργα! Μα καλά, αυτοί οι τύποι δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η κατάσταση ζημιώνει σε μέγιστο βαθμό τις πολλές δεκάδες σωματείων-μελών της Ένωσης;

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb